aysss001 Çocuk olunca ev hep dağınık oluyo çocuk uyurken iş yapmıyorum o uyanıkken yapıyorum ama temizlediğim oda ertesi gün sanki hiç temizlenmemiş gibi oluyor aç
Mommyhann aysss001 aldığımız şeyleri oan yerine koyarak toplu tutabiliyorum oda her zaman mümkün olmuyor tabi
3kedili2bebekli aysss001 robot süpürge 😂 evi ben oda oda temizleyemem 3 kedi 2 bebe var ben bir odayı temizlerken başka odadan pislik gelir rutinim su 2 günde bir genelde tüm evi halıları haldirir koltuklarin altına kadar süpürür silerim toz alirim çocuklarla bu tüm gün sürer tabi ve sonrada her kirlenen yer için yemek yaptım mutfak kirlendi dimi kirleniyor çünkü çocuklarla da benimle mutfakta oluyor genelde robota alan temizliği yaptırıyorum yada şarjlı süpürgeyle çekiyorum tamamdır salon kirlendi dimi hemen aynı yöntem kirleniyor her gün çocukların odasını süpürüp üstten de olsa siliyorum oyuncak kalabalığı yüzünden çok kirleniyor geliyor bana rutine binince bunlar 15-20 dk sürüyor doğru anı ayarlamak lazım çocuğun kendi kendine takıldığı o 15 dk lik anı ama mesela cam kapı sileceksem süpürüp silmem gündüz hiç iş yapmam gece cam silerim kapı silerim banyolari tuvaletleri de gece hallediyorum he evimi görseniz hiç temizlenmiyor gibi surekli dağınık haliyle kalabaligiz ben dağınıklığı hiç takmıyorum gündüz toplamayla uğraşamam 2.5 yaş bebelerle ama gece toplarım
CilekliKedy aysss001 asla oturtamadım o düzeni bebek uyuyunca hiçbirşey yapmak istemiyorum sadece dinlenmek istiyorum o uyanıkken de yaptırmıyor 😒
esmermomm aysss001 bizim ev darma duman her gün hiç düzenlediğini görmedim ama hiçte takmıyorum çocuğum bir gün büyüyecek her yerim düzenli temiz olacak ne gerek var şimdiden onu sıkmaya gönlünce dağıtsin güzel çocuğum istediği gibi oynasın❤
gizem6767 3kedili2bebekli 2 yaşında kızım oyuncakları hepsini kaldırdım sadece kitapları vqr manyetık mıknatıslı şeyi var bı kaç oyuncak yeter fazlalaklrı hep köye getirdim bayramda günlük supryrm oyle daglmyo kıxımda alıştı süpürge cektgm zaman oda kaldryo baxen
ftmylm Günlük rutin olarak fazla kırıntı vesaire olan yerleri alırım ama Sil süpür toz al haftada bir kere yapıyorum onun dışında günlük işlerimi oğlanın okula gittiği kızın uyuduğu öğle saatinde yapıyorum.. tuvalet lavabo mutfak temizliği onların oyuncaklarını eşyalarını dağınıklığı günlük çamaşır bulaşık işi genelde kızım uyurken yaparım çünkü bir yaşında ve uyanıkken iş yaptırmıyor.. akşam zaten çocuğun ödevi akşam yemeği akşam yemeği bulaşı vesaire derken zaman geçiyor
uykusuzanne872 aysss001 günlük süpürme işini kesin yapıyorum. Çamaşır,bulaşık bırakmıyorum en önemlisi evde herşeyin bir yeri vardır ve o düzeni bozmadığımız takdirde ev daima toplu oluyor. Tabi oğlum eşyaları oradan oraya taşıyor ama her gece yatmadan evi toplayıp yatınca sabaha rahat oluyor.
Marianne aysss001 apartman dairesinde bir odanın pisliği diğere odaya sürüklenip gelirdi. Dubleks evde rahatladım. Üst kat hiç dağılmıyor. Aşağıda mutfak salon var. Günlük burayı topluyorum. Robot süpürge çalışıyor. Bebeğim uyurken iş yapmıyorum.
3kedili2bebekli gizem6767 ben hiç kaldıramıyorum ya kaldirsam bile istiyorlar kiyamayip geri veriyorum
dilox evi her gun süpürürüm , her gun wcyi temizlerim , mutfakta birşey bırakmam direkt makinaya , tezgahın üstü boş olmalı 😄bebeğim uyurken de ince işleri yaparım 😵💫
Gul-42 aysss001 temizlik hergun olmaz olsa bıle bır kısmı olur ben evımı dagıtmam aldıgım seyı yerıne koyarım camasır bekletmem cıkınca katlarım ütülerım bulasık bekletmem toplarım ıkı gune robot calısır ıkı gune tuvalet banyo temızlerım büyük süpürge vıleda toz alma surekllı yapamıyorum.büyük temızlıgımıde öyle toplu halde yapmam ben bölerek yaparım yavas ve ayrıntılı
aysss001 Gul-42 ben işte aldığım şeyi yerine koymam çamaşırları hemen katlamam katlasamda hemen yerleştirmem öyle olunca birikiyor
cilginhatun2 aysss001 devamlı elim ev işlerinde diye duzen var evimde sabah yapmasam öğlene dag oluyo ev işlerim o yüzden mesela sabah kahvaltı mi yapıldı hemen o bulaşıklar makineye dizilir öğlene kadar bekletmem masadan direk makineye korarim cok nadirdir bulaşıkları beklettiğim oda cok yorgun uykusuz olursam aksar ev islerim