yarenkm Meme reddi var 2 aylık sağımla besliyorum şuan mama ağırlıklı gidiyoruz bazen sağım yapamadığım oluyor 1 gün boyunca ertesi gün sağınca 40 ml falan çıkıyor bu hep böyle oluyor arttırmaya çalışsam artarmı yoksa boşuna mı çabalamış olurum
patimum yarenkm artar canım ama sağım yapmayı bırakmaman lazım bu şekilde sütün azalır. Süt arz-talep ilişkisi olduğundan dolayı bebek emmiyorsa sen sağım yap. Daha 2 aylık olduğu için en fazla 3 saat arayla sağım yapmalısın ve günde 3 litre suyu ihmal etme. Takviye süt arttırıcı kullanabilirsin destek olsunlar diye.
annisoldum yarenkm ben düzenli 3 saatte bir sağımla günlük 400 ml süte çıkarmıştım ama bebeğim 2 buçuk 3 aylığa doğru çok hareketlendi stresti derken sağamadım birden yarı yarıya düştü kesildi
yarenkm annisoldum ne kadar sürede artış gördünüz ben 2 gün düzenli gidiyorum sonra artış göremeyince moralim bozuluyor sağım yapmaya hevesim olmuyor zaten istesemde bazen yapamıyorum
annisoldum yarenkm 1 ayda anca çoğaltmıştım her gün 10-25ml arası artıyordu. Bazı günler aynı kalıp 20ml düşedebiliyordu ama pes etmedim sağdım hep