poyrazbeybi https://hizliresim.com/p6ds9lk Kızıma mama başladım daha önce ilk doğduğundada kullanmıştım hipp combıotıc içerken akıttı sildim sonrası böyle oldu alerji mi oldu anlamadım
3boysmom poyrazbeybi kakasında kan veya mukus rastladınız mı? atopikde olabilir bence önce cocuk doktorunuza gidin benim ikizlerimde böyle başladı şuan egzamaya çevirdi malesef. ama umarım alerji değildir
Ymomm poyrazbeybi görüntü alerjiye benziyor, kaç aylık ne süredir mama kullanıyor daha önce içtiğinde oldu mu kakası nasıl
PeekaBoo_ poyrazbeybi bir doktorunuza danışın başka belirti var mı kakada kan ya da mukus, fışkırıyor tarzda kusma gibi
poyrazbeybi azlp vücudunda yok sadece ağız çevresi mamayı dışarı akıttı bende sildim sonrası böyle oldu
poyrazbeybi 3boysmom kakada kan mukus yok zaten yeni başladık mamaya 4 buçuk aylık sütüm azaldığı için mecbur başladım oda böyle yaptı
poyrazbeybi PeekaBoo_ bunların hiç biri yok doktorumla konuştum alerji dedi bi kaç gün başka mama için sonra yine dene olursa bırak dedi ilk defa içmedi bu gün oldu