nly0635 Can hastanesi Medicana cansever Aydın, Perçem hoca Medical Point Leyla hoca neşe hoca şu instagramda aktif olan Aydın Erdemir Sibel karkaç hocanın özel muayenehanesi Birçok doktor gezdik içlerinden sadece Leyla hocanın ilgili yaklaşımı sorularıma haftasonu gece gündüz cevap vermesi içime sindi. Ama daha öncede Bülent serçin gidiyorduk oğluma emzirme danışmanı için Canan ebe ek gıda için dytsyn Rana hanım herşeyiyle ayrı ayrı ilgilenirdi 4 yaşa kadar sıfır antibiyotikle çok kolay geldik şimdi o emekli oldu hala onun gibi doktor arayaşındayım 6 aydır arıyoruz hastane ortamı olsun istemiyorum ama Leyla hocadanda başka doktor bulamadım medicana zaten tam bir rezalet var mı deneyimleyip memnun kaldığınız doktor ?
Tuuggccee nly0635 ben suan nese hocayla devam edıyorum ama ekoldeyken bırkac kez hülya aydın dıye bı doktora gıtmıstım oda cok ılgılı bırı suan kendı muaynesını actı bı ınstagramdan bakın ıstersenız
queen352 nly0635 Bende başka doktora gidiyordum 3 aydır galen hastanesi Hakan arslana gidiyoruz memnun kaldım iyi ki değiştirmişim instagramı cocuk.uzmanim bakın isterseniz
Preens nly0635 ben bir yaşına kadar şeref Targan’ı götürdüm hatay’da taşındığım için mesafe uzak olunca gidemedik artık eşimin bebeklik doktoruydu o bir araştır istersen onu da kendi polikliniği var
esrabulut128 nly0635 özel hastane mi arıyorsunuz anlamadım, ama benim doktorum Mehmet Yan, kendisi daha önce Medicana’da idi. Şimdi muayenehanesinde. Bayraklıda. instagramı da var, pediatrist.baba diye, ben çok memnunum 4 senedir, kesinlikle öneririm.
nly0635 Tuuggccee evet Hülya hocayıda biliyorum ama neşe hocanın yaklaşımı Hülya hocaya kıyasla sanki biraz daha samimi şuan zaten Leyla hoca yoksa neşe hocaya yönlendiriyor hemen
Preens Preens gayet güzel ilgilendi gizle Allah razı olsun 7:24 telefonlarımızı açıyordu ben panik atak hastasıyım yani ufacık şeyde panik yapıyordum hani bayağı beni sakinleştiren doktordu
nly0635 Preens Bende çok araştırıyorum aklıma takılan en ufak şeyde hemen Bülent beyi arardım gece gündüz mesaj atmadan hemde ama Hatay bize fazlasıyla uzak yinede aklımda bulunsun teşekkür ederim 🌸