ezgiakbltm Merhaba ilk adet kanaması çok yoğun geçen oldu mu bir pedi doldurmuyor ama idrar yapmaya çıktığımda tuvalet de aşırı kan oluyor
Minnikkiz ezgiakbltm aynbende böyle bi post açacaktım Doğumum bende de çok kanamam var ilki bu kadar olmadı diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum onuda bilmiyorum ama yani normal mi acaba😂 annelikyolculugumm
altay2123 ezgiakbltm 4.ayda adet oldum ve hayatımda ilk defa böyle birşey gördüm geceleri 5 6 defa rahat kalkiyordum öyle ki taşiyordu gerçekten
annisoldum ezgiakbltm benim olmadı ya 4 gün sürer normalde yine aynı sürdü ilk 2 gün yoğun 3-4 yok gibi bir şey hatta 4.gün damla damla bitti gitti. Bende mi sorun var acaba herkeste yoğun geçmiş
annelikyolculugumm Tam 6. Aydan gün aldığımız gün oldum ve aşırı fazlaydı hele 3. 4. günler felaketti eşim bile şok oldu başka bir şey mi oldu acaba diye 🙈 öyle ki her yer batmıştı yatak yorgan 🙈 doktora mı danışsak dedi 😁
annelikyolculugumm Minnikkiz normal sanırım 😁 ben normalde de fazla olurdum 7 gün sürerdi, lohusayken çok çok olmadı ama ilk regl geçen haftaydı perişan etti beni 9 gün sürdü 6sı fena 🙄