mom97X Kızım 22. ayına girecek. Kitapları çok seviyor alıyorum da zaten. (cırtsız alıyorum cırtlıları yırtıyor) Ama oyalayabilecek oyuncaklar önerir misiniz ? 🙏🏼 Oyun hamuru filan eşim alma diyor ağzına sokar yer ve oynamaz da zaten diyor.
Gokturkmom mom97X daha küçük bebeklerin oyun hamuru oynadığını gördüm benim bebeğim için erken şu an her şeyi ağzına sokuyor 16 aylık ama 1-2 ay sonra hamur deneyeceğim
Hiilyuss mom97X organik demeyebilirsiniz. Onun dısında yapı oyuncakları büyük parça lego tak cıkar onalrla oynuyorlar
Hemdem__ mom97X Manyetik bloklar güzel benim bebeğimde 22 aylık onlarla oyalanıyor baya.Ahşap bul tak da güzel oyalıyor.Sesli kitaplar olabilir 🤔 Aklıma gelenler bunlar
birprensannesi41 mom97X bizimki cok seviyo oyun hamurunu tabi sürekki yanında oluyorum yoksa heran ağzına sokabilir😁
mom97X Hiilyuss lego aldım sevmedi oynamadı ya 🤦🏻♀️ benim kız çabuk sıkılan bi çocuk, öyle yarım saat bile kendi kendine oynamıyor çabuk sıkılıyor
mom97X Hemdem__ manyetik blokları sürekli ınstagram da filan da görüyorum baya güzel bişeye benziyor ama bazıları çok pahalı ve değmediğini söyleyenler de var
derya161616 mom97X aşırı güzel yeni aldım ben 18 aylık benimmki yani parasını hakediyor ama ben indirmden aldım geçen 2100 küsüre denk geldi
Rabiiul mom97X benim kızım maksimum iki 3 dakika oynar bırakır ama manyetiklerin başına kendisi oturuyor yarım saat oynadığını bilirim ve kendisi oynamak istiyor yarın veya haftaya cuma BİM’e de farklı markanın ki geliyor
Nikita Hiilyuss ben yazacaktım. Kızım 3,5 oldu. Ancak şimdi saatlerce oynuyor. Onu da 10 dakika bir oyuncakla, 10 dakika sonra başkasıyla olacak şekilde oynuyor
Hiilyuss Nikita biz de 34 aylıgız oyun kurup çekilirsem bi 5-10 dj oynuyor. Veya dediğiniz gibi kendi kurarsa bi on dk öyle oynuyor. Henüz cok kücükler
Nikita Hiilyuss kızım da beni sürekli oyuna çağırıyordu. Sürekli meşgul görüne görüne kurtuldum o işten. Artık ruhum kaldırmıyor oyunu.