pembekelebe Kızlar merhaba 1.5 aylık bebeğim var gece emdi ama göğüslerm hâlâ doluydu bnde makineyle sağdm fakat beyazdı sütm nasıl yağlandırabilirm
Preens pembekelebe ben eczaneden Bestlak damla çok içtim beyaz dut kaynatıp çok içtim bir de tahin bol bol su stresten uzak olman lazım
organikirmik pembekelebe tahin tahin helvası kuruyemişler bol bol protein Hindistan cevizi yağı. Yani özetle yağlı besinler
Mom_87 pembekelebe sütü yağlandıraş şeyler kuru yemiş. Bol bol badem, ceviz, fındık fıstık ye. Sütün hem kalitesi artar hem doyuruculuğu. Her akşam bir kase içinde fındık, ceviz, badem, kuru dut ile kuru üzüm karıştırarak yiyorum. Hepsinden azar azar olsa bile yetiyo. ,
smileylaylom pembekelebe karbonhidrattan olabildiğince uzak durun,protein ağırlıklı beslenin, bol yeşillik dereotu özellikle. Kimyon çayı, anason çayı, rezene çayı, kuruyemiş. Kefir,ayran, yoğurt gibi proteinleri de unutmayın ❤️ tabi ki bol su
organikirmik pembekelebe direkt yiyebiliyosanız öyle bile olur ben tadını çok seviyorum. Kahveye koyan var türk kahvesiyle denedim aromalı gibi oluyor yağlı hissiyatı yok öyle olabilir. Tatlı yapıyorsanız içine koyabilirsiniz
pembekelebe annelikyolculugumm yoğurtla çörek otunu mu karıştıracağım yani çekilmiş derken anlayamadm☺️
Gzdzeynep pembekelebe proteinli beslenin. Sabahları en az 2 haşlanmış yumurta bir öğün mutlaka bitkisel ya da hayvansal protein alarak beslenin. Sütünüz yağlanacaktır ve bebeğiniz iyi kilo alacaktır. İkinci bebeğimde öyle beslendim hep persentilde yüzde 95lik dilimdeydi. Doğum kilosu 3480gr olmasına dağmen iyi beslenmeyle iyi kilo aldırdım ve kendim de güzel kilo verdim.
annelikyolculugumm pembekelebe evet, ben evde kendim çekiyorum yoğurda karıştırıyorum öyle daha iyi oluyor diğer türlü çiğneyemiyorum, ve çekilmiş olduğu için etkisi daha fazla
duyguerl Hindistan cevizi yağı duymuştum, yemeklere veya içtiğin bişeylere katıp o şekilde tüketebilirsin baya etkiliymiş