Kaçıncı ayda odaları ayırdınız? Benim kızım 7 aylık yatak odamızda anne yanı beşiğinde yatırıyorum. Kendine ait odası var. Bazenleri bi düşünüyorum odasını ayırsam nasıl olur diye sebepleri; eşim gece çok horluyor ve yüksek sesli horluyor o seslere tepki veriyor çok, yine eşim yatakta çok dönüyor hatta dönerken yani nasıl dönüyosa onda bile ses çıkartıyor. Ben put gibi yatırıyorum sessizce uyuyorum ama adamın nefes alması bile duysanız sanki odadaki havanın hepsini solumaya çalışıyor 😂 abartmıyorum inanın bana. Neyse sebepleri genel olarak bunlar bizde sessiz olmaya çalışmaktan yorulduk acaba odayı ayırsam hem biz hem kızım daha mı rahat eder diye düşünüyorum. Ama korkularım da var; birincisi ya gece ağlamasını duymazsam, kamerayı hemen yanıma koyucam tabiki son ses aslında suyarım ama korkuyorum endişe ediyorum işte ya duymazsam falan diye, ikincisi bu korku değil de hani gece memeye kalkan bi cocuk oldugu için gece yataktan kalkıp başka odaya gitmenin düşüncesi bile çok üşendiriyor zaten uykusuzluk artık normalimiz olmuş acaba gecw yarısı odadan cıkıp odaya gitsem çokmu yorulurum psikolojik olarak falan bilemiyorum. Yardımmm lütfen fikrinize ihtiyacım var. Bide kopmak ta istemiyorum aslında daha küçük oda ayırmak için bence ama ses sorunu yaşıyoruz malesef..