TazecikAnne22 Hanımlar 4 aylık bebeğim var ve emziriyorum ama ben grip oldum😔😔😔 Ne yapabilirim nasıl geçirebilirim bir öneriniz var mı?? 😔
Yigitkomuz_ TazecikAnne22 canım bol bol su iç bol bol ıhlamur iç 2 kaşık bala zencefil zerdeçal tarcın karabiber at ye çok iyi geliyo ben bebeğime vermiştim 4 aylıkken ıhlamur çok iyi geldi 2 çorba kaşığı kadar ver mesela ama ona sıcak suyu bardağa koy sadece çiçeklerini demle
Mom0870 TazecikAnne22 benim de bebeğime geçti doktoru aradım redoxon kullan dedi c vitamini ve çinko var içinde . Bol bol emzir dedi. O sütünden antikorlarını alır sen kendini iyileştirmeye bak dedi
Prensinannesii06 TazecikAnne22 normalden daha sık emzirin anne sütü bebeği koruyormuş bende olmuştum 3 aylıkken oğlum doktorumuz bol bol emzir bebeğin için korkma anne sütü koruyor dedi bende bol bol c vitamini tükettim boğazınızda ki enfeksiyon için de 2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı bak bir bardak ılık suya koyun çok iyi geliyor gün içinde de 3-4 defa tuzlu suyla gargara yapın geçmiş olsun
TazecikAnne22 laleninannesi kuzum54 Yaa napsak bilemedim bebeğime de geçti gibi öksürüyor temelli canım sıkılıyor Yok mu bir önerisi olan hanımlar
deletedmom338 TazecikAnne22 laleninannesi kuzum54 Geçmiş olsun Beyaz tül varsa beyaz tülün iki kenarını kesin bu kulağınız tarafa takın size bu maske olsun Allahım bebeklerimizi ve bizi korusun
Hunilianne TazecikAnne22 bebekle temas halindeyken maske takmalısın. Ama bol bol emzirmeye devam et. Kendine sıvı takviyesi yap çok çok su iç. Bal şerbeti bana iyi gelir hep. Sıcak su limon ve bal karışımı.
Selmayusuf TazecikAnne22 maske yoksa emzririken altını değiştirir ken bi bez veya başörtüsü ile ağız ve burnu kapatın. Sütten geçmiyor ama nefesten geçiyor
Hunilianne TazecikAnne22 haklısın. Benim bebeğim prematüre olduğu icin bizim karantinamız 5 aydir sürüyor. O yüzden çok önceden almıştık şimdi fiyatlar ucmus
Tosbikk Benim kizim da hasta 1 yasinda burun akintisi vardi antibiyotik kullandi gecti bunda oksurugu basladi bogazinda balgam var atamiyor sabaha kadar uyumadik kac kere de kustu. .off hastaneye gitmeye de korkuyorum ne yapacagim ne onerirsiniz
Yigitkomuz_ Tosbikk tereyağı ve pekmez iyi geliyo canm tereyağını yakmadan erit içine pekmez at yedir ben yapmıştım 7 aylıkken geçirdi şuan 9 ay lik olucaz bi doktor sayfasında görmüştüm bunu
Rbysf TazecikAnne22 bende grip olmuştum bebegim 3 aylik ken felan sizin gribiniz emzirdiginiz icin sut le bebeginizede geçiyor ve bağışıklığı guclendiriyor muş. Ellerinizi sik sik yikayin ihlamur limon lu su yapin için