Dondurmalikahve birtutamorgu 4 sene öncesinde doğdum ama yine de sorun buraya yazmışsınız merak ederiz.
birtutamorgu sumeyyeravza doktorum bı uygulama tavsiye etti indirdim cinsiyet tahminide var kızımda baktığımda tutuyor acaba doğrumu diye merak ettim 🥰
birtutamorgu Dondurmalikahve doktorum bı uygulama tavsiye etti indirdim cinsiyet tahminide var kızımda baktığımda tutuyor acaba doğrumu diye merak ettim 🥰
birtutamorgu organikirmik doktorum bı uygulama tavsiye etti indirdim cinsiyet tahminide var kızımda baktığımda tutuyor acaba doğrumu diye merak ettim 🥰
birtutamorgu asilazmazbalkokmaz doktorum bı uygulama tavsiye etti indirdim cinsiyet tahminide var kızımda baktığımda tutuyor acaba doğrumu diye merak ettim 🥰 Hamile kaldığıniz ay ve sene neydi acaba
birtutamorgu 12betul doktorum bı uygulama tavsiye etti indirdim cinsiyet tahminide var kızımda baktığımda tutuyor acaba doğrumu diye merak ettim 🥰
birtutamorgu adakuzum evlimi acaba evli ve bebeği varsa hamile kaldığı adetinin ilk günü ay ve yıl neydi acaba
birtutamorgu havem doktorum bı uygulama tavsiye etti indirdim cinsiyet tahminide var kızımda baktığımda tutuyor acaba doğrumu diye merak ettim 🥰 Hamile kaldiginiz ay ve sene neydi acaba
birtutamorgu reyrey1149 doktorum bı uygulama tavsiye etti indirdim cinsiyet tahminide var kızımda baktığımda tutuyor acaba doğrumu diye merak ettim 🥰