minikdokunuslar Ben Siveno kullanıyorum ama sanki kıyafetleri sertleştiriyor ve güzel koku bırakmıyor gibi geliyo uni baby alıp denemeyi düşünüyorum siz ne kullanıyorsunuz
ruvyy minikdokunuslar ben migrostan alıyorum migrosun markasını çokta memnunum ve çok güzel kokuyor. sivenoyu bende kullandım hiç beğenmedim.
aslhnkrts minikdokunuslar E bebekten alacaksam life by fakir alıyorum deterjan ve yumuşatıcıyı , Migros’tan alacaksam minies alıyorm
istanbul12 minikdokunuslar e bebekten uni baby sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını alıyorum Çok da güzel yıkıyor bebeği rahatsız etmicek şekilde de güzel hafif bir kokusu var 10 aydır kullanıyorum 10 aydır makinede yıkayıp çıkartıp kuruttuktan sonda mutlaka herşeyini çorabına kadar ütülüyorum O şekilde daha sağlıklı oluyor ✨🩵
mrseda minikdokunuslar bebeğimin cildi atopik Uni baby kullanıyorum gayet güzel daha önceden siveno kullandım ama cildine iyi gelmeyince değiştirdim şuan uni den memnunum çamaşırlar yumuşak leke vs olunca çıkarıyor
melikegiraymete İçeriği benim için çok önemi o yüzden Siveno kullanıyorum. 30 derecede yıkadığım için kıyafet sertleşmesi yapmıyor . Koku vermemesi benim için önemli çünkü parfüm içermemesi lazım. Yumuşatıcı da ekli olduğu için ayrıyeyten yumuşatıcı almıyorum
hilallkk melikegiraymete kesinlikle katılıyorum bende böyle düşünüyorum memenunum da ama sanki leke konusunda biraz daha başarılı olabilirdi
bebemiz istanbul12 nasıl vakit ayırıyorsunuz ütülemeye . Ben kuruyan çamaşırları bile yerleştiremiyorum kimi zaman . Yedek beşiği var toplayınca içine koyuyorum bir iki gün de orda duruyor :)
istanbul12 bebemiz gece o uyuduktan sonra uykumdan fedakarlık ediyorum malesef 1 saat Şuan kış ayında olduğumuz için mikrop antikor olma olasılığı çok yüksek diye okumuştum bir doktorun sayfasında o yüzden bağışıklığı düşük olduğu için bu dönemlerde mutlaka ütülemeye çalışıyorum✨
rukiye33 bebemiz birgün boyunca boş oluyorum ben sıradan hic kıyafet bekletmem yıkanıp kuruduktan hemen sonra sıradan bizim ve kızın ütüsünü yaparım kırışıklık sevmem ya
minikcivciviim minikdokunuslar granul sabunlardan kullanıyorum ilk durujun almistim sonra e bebegin aldim gayet memnunum etrafimdaki herkeste granul kullaniyordu
livanurvealpinannesi61 minikdokunuslar o bir naturel marka çok güzel hem doğal hem kokusu çok güzel uzun süre kullandım
suheyla92 minikdokunuslar 2 yasinda oglum uni baby aktif kullaniyorum yumusaticisiyla beraber kullaninca daha guzel kokuyor ama tek de iyi. 1 yasa kadar uni baby yenidogan kullandim o sifir koku, olmasi gerektigi gibi
kulun_biri minikdokunuslar sivenoyu bi kez aldım denedim ama hem kokusunu beğenmedim hem de en ufak lekeyi bile çıkartmıyor. Doğduğundan beri 10 aydır da Uni baby yenidoğanı ve yumuşatıcısını kullanıyorum. Memnunum
mahirm Biz hep Dalin kulanidik 1 yaşina kadar simdi 21 aylik hem deterjan hemde yumuşatıcı bazende uni baby ikiside cok güzel gayet iyi temizliyor kiyafetlri yumuşacik oluyor ikisininde tavsiye ederim .