mommmyyy_ kelebek671 bizde aynı kardeşlerimle hep yürüteçle büyüdük ama insan kendi çocuğu olunca daha fazla düşünüyo kararsız kalıyo☺️
kelebek671 mommmyyy_ valla bilmiyorum ben 1.70 boyunda düz bacaklı bir kadınım yamukluk felan da yok hatta bugün emin olmak için anneme sordum ben o kadar çok kullanmışım ki bazen evdeki yükseltilerden örümcegi kaldırıp ondan sonra geçiyor tekrar indiriyormuşum 😂
mommmyyy_ symstf tabi çok zor insan bazen kendine bile vakit ayırmak istiyo o bile olmuyo mama sandalyesine otutturuyorum şuanlık orda oyalınıyo öyle hallediyorum işlerimi zaten yemek vs yapınca hep yanımda beni görmeden yapamıyo😅
symstf mommmyyy_ aynıydı bizimki de ta ki mama sandalyesinde ayağa kalkana kadar sonrasında mutfakta iş yapacaksam onun kurcalayabileceği çekmeceler yerler ayarladım o oralarda oynuyor manyetik yapbozları var buzdolabına yapıştırdık onlarla oynuyor o yapbozlardan tavsiye ederim. Şuan neredeyse 1 yaş olacak artık yürüteçte de durmuyor 🤦🏻♀️😂
dmlmrt8 Bende oğlumda kullandım ama günde toplasam yarım saat ancadır , hiç bir problemde olmadı 6 aylıkken tutunup kalktı 8 aylıkken adımlamalara başladı 9 buçuk aylıkkende yürüdü 3 gün sonra 1 yaşına giricek . Kontrollü kullanım için gayet iyi bence
symstf mommmyyy_ büyüyorlar artık birşeylerin kolay geçeceğine dair umutlarını yavaş yavaş kaybediyorsun onlar büyüdükçe 😂😂😂 çünkü her seferinde başka birşey oluyor 😂
Lazziya23 mommmyyy_ kullandım 6. Aydan sonra günde en fazla parça parça yarım saat tuttum yaşına 10 gün kala yürüdü etkisi oldu mu bilmiyorum ama zararı olmadı
3kedili2bebekli mommmyyy_ ben kullanmadım ikiz olmalarına rağmen düşünmedim bile ev kazaları gözüme tehlikeli geldi çok hareketlilerdi dedim bunlara çok büyük risk olur prematüre olmalarına rağmen 8.5 ayda emekleme 9 aylık olmadan sıralamaya basladilar yani kendi hallerine kendi gelisimlerine bıraktım günde 10 dakika bile olsa çok riskli buluyorum ben 10 dakika olacağına hiç olmasın daha iyi düşüncesindeyim
reyrey1149 mommmyyy_ ilk çocuğumda kullandım ama diğer ikisinde kullanmadım, yeğenlerimde kullanmadılar. Zararlı diye duydum
mahirm mommmyyy_ ya bizim doktorumuz bize tavisiye etmedi eger bebeginiz kız bebekse belki sınırlı bir şeklide kullanabilirsiniz ama erkek bebekse kulanmayin derim özel bögeleri daha hasas oldugu icin o bölgeye basikı olmaması gerekiyor biz ilk adımı arabasını kuladik yani pek ihtiyac duymadik yürüteçe eger yürutec kulanmak istemiyorsaniz ilk adim arabasina bakin derim.
iremm58 mommmyyy_ almadım sonrasında parmak ucu yürüme yan basma gibi sorunlar çok görülüyor çevrem de de gördügüm için hiç almadım
mommmyyy_ iremm58 evet bende çok duydum bu sorunları bebekten bebeğe değişiyo sanırım bazıların da olmuyo bu sorunlar
uakbn0_0 mommmyyy_ çok sasırtıcı bi yorum 😄 tv acmasıyla yürüteç arasında gidip gelmişsiniz.. bunu ilk yaşayan siz değilsiniz emin olun burda herkes aynı durumda cocuk sizin çocuğunuz istediğiniz gibi yetiştirebilirsiniz burdan yürüteç o kadar da zararlı değil lafını duymaya gelmişsiniz. Ancak kimse size burda bilimsel calısmalardan bahsetmeyecek sizin arastırmanız gerek yinede arastırıp buraya geldiyseniz kullanın bence bu arada yürüteç ciddi ev kazalarına yol açtığı için kullanılması önerilmiyor onun yerine kısa süreli beşiğine bırakabilirsiniz tuvalete gitmek için diğer işler içinde herkes aynı şekilde bebekle yapmaya çalısıyor karar sizin
mommmyyy_ uakbn0_0 evet çok haklısınız ilk bebeğim olduğu için tecrübeli annelerden de fikir almak istedim