gzdeaybars 6 ay 9 kilo bebeğim var. Yenidoğandan itibaren kullandığımız kanguru artık küçük geliyor, 6 aydan sonra hangi kanguruyu kullanabildiniz ?
simseklivekalpli gzdeaybars yenidoğan aparatlı kanguruyu 1 yasindan sonra da kullanmaya devam ettim ben. Nasıl kullanamadiniz ki?
gzdeaybars simseklivekalpli sığmıyor 😁 sanırım benim aldığım 6 ayakadar olan modellerden. Kilidini zor takıyorum bacaklarına iz yapıyor. Bende 6 aydan sonra kullanabileceğim bir kanguru arıyorum. Sizinki hangi marka model ?
simseklivekalpli gzdeaybars boba 4g kullandım ben ama fiyat çok artmıştır. Neko switch bakabilirsiniz ayarlamali model daha uzun kullanırsınız
gzdeaybars Bal33 baktıklarım arasında. Yüzü dışarıya dönük rahat kullanabildiniz mi ? Dışarıda 1-2 saatlik kullanımda memnun muydunuz ?
bahobaho gzdeaybars bende 2 çocugumu 2 yasına ladar solomombaby ile büyüttüm. Hala taş gibi şuan yeni doğan apararı ile 2.5 aylık bebeğimi taşıyorum. Çok memnunum. Ama benimkineski model yani sadece bebek bana dönük. Her yöne modelleri çıkmış çok güzel
Bal33 gzdeaybars evet yüzü dışarıya dönükte kullandım ama bana dönükken ikimizde daha rahattık üzerine müslin örtü kapatıp yürürken emzirdiğim bile oldu bu arada benimki de eski modellerden solomombabynin
gzdeaybars Solomom aldım her yöne modeli. Şimdilik kullanışlı geldi bebeğimde rahat etti bizim için yazı kurtarsın yeterli 😁