User 3 yaş kızımda 1 ay önce popoda başladı kızarıklık, ıslak mendil değişmiştim ona bağladım fakat diz kapağı arkasında, iç çamaşırı denk gelen yan taraf bel altı kısmında, karnın üst kısmında oluşmuş, var mı başına gelen
Alpimkalbimm User bizde de oldu böyle kızarıklıklar bol bol bioderma sürdüm kortizonlu krem tedavisi bitince nemlendirici çok iyi geldi hemen geri söndü. Tavsiye ederim.
User symstf doktor atopik dermatit dedi, kortizonlu krem verdi 5 gün kullan diye o sırada baya azaldı 2 hafta falan önce, şimdi başka yerlere de dağıldı
symstf User doktor öyle söylediyse bilemem ama başka bir doktora da danışın isterseniz çünkü ürtiker de böyle yayılan birşey kaşıntısı falan var mı?
symstf User o zaman doktorun dediği de olabilir o zaman bol bol nemlendirmeniz de lazım biodermanın, mustelanın atopik ciltler için nemlendiricileri var.
User symstf teşekkür ederim fikir verdiğiniz için 😊 tekrar gideceğim evet ama şu an çok kafama takıldı buradan fikir almak istedim
User Alpimkalbimm doktor ne teşhis koymuştu acaba, bir şey alerji mi yaptı acaba diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Alpimkalbimm User geniş kan tahlili yapıldı alerji neyden olduğu bulunamadı egzama alerji döküntüsü çok beyaz tenli olduğu için olabilir dedi ama şeyden oldu onu paylaştım doktorla. Organik kopuk kullanıyorduk 10 gün kokulu dal.n kullandım o döküntü yaptı çocuğunda yayıldı yayıldı çok kötü oldu yavrumun boynu poposu. Kortizonlu krem kullandık bir süre daha sonra bol nemlendirici
User Alpimkalbimm ben sarımsak veriyorum bi süredir doğal şifa diye ondan kaynaklı olabilir mi diye kafam karıştı