xsv Kızlar en son 28 şubatta adet oldum kahverengi lekelenme geldi 7 gün Nisan ayına girdik halen adet olmadım ve doğum yapalı 4 ay oldu bu durumu yaşayan var mı tedirginim 🥴
Ossslem xsv benim de bu ay 5 gun gecti sonunda oldum stresten ya da mevsim degisikligindendir merak etmeyin olursunuz endise etmeyin🌸
beyza2727 xsv Bende aynı şekilde en son 28 şubatta adet oldum ve doğum yapalım 3ay oldu ayrı yeten bende sabahları rahim bölgesinde ağrı oluyo
altay2123 xsv hayır yapmadım çünkü hamile olma ihtimalim sıfır çünkü eşim görevdeydi ve 1 marttan beri ayrıyız görevden dönmedi ilişki hiç olmadı ki
altay2123 xsv mevsim değişikliklerinden olabilir inşallah öyledir 😀çok sinirli ve çekilmez oluyorum ne yazık ki böyle gecikme olunca
kanamsmmdk Ossslem bende çok streslıyım ya normalde 28 yada 29 .gunde hep adet olurdum bugün 30.gun ve hala olmadım ya kafayı yıcem düşünmekten
Ossslem kanamsmmdk sizi anliyorum ben de oyleydim kafaya tsktikca daha cok stres oluyorsunuz insallah en kisa surede olursunuz😊
beyza2727 xsv pazartesi jinekologa gitmeyi düşünüyorum inşallah düşündüğüm şey değildir yeni doğum yaptım çok korkuyorum.🤦🏻♀️
xsv beyza2727 bende doğum yapalı 4 ay oldu canım tedirgindim kan verdim içim rahatladı ama halen gelen giden yok çoğu kişide böyleymiş
tugbisssdgshsh xsv bende şüpheli ilişki üstünden dokuz gün oldu kan verdim beta 0.200 çıktı 11.gun kan verdim ilişki üstünden 0.200 yine aynısı çıktı. Doktor yükselmez dedi ama internette yükseldi fln yazan çok salı günü bida vercem inşallah yükselmez