ozlemm266 Youtube videosuyla ne kadar kilo verdiniz ne kadar sürede ona göre kendimi motive edeceğim 😂
simseklivekalpli ozlemm266 ben jo ile başladım. Sonra baktım ki beni kimse kontrol etmiyor ahshjajss uygulama indirdim gün gün oradan yapıyorum 😬
ozlemm266 tuayyo her gün mi yaptınız hareketleri yoksa hafta bir kaç gün mü. Yemeklere dikkat etmiş miydiniz
ozlemm266 nutellamih olsun yine kardasınız 😂😂 diyet yapmışmıydınız. Birde hangisini yaptınız bir sürü çeşidi var
huhuuu ozlemm266 leslie yaptım. 1 ayda 6 kilo verdim. Ama sporu hergün yapıyordum ve yememe içmeme dikkat ediyordum.
mehlika_ Peki emzirirken süt azalmaması için ne yapmak gerek kızlar ? Ben evde yürüyüşe başlarım ama yememe içmeme nasıl dikkat edeceğim diyelim ki ettik sütüm azalır mı ? Bebeğim 2 buçuk aylık olmak üzere
Tambirmom mehlika_ bebis daha çok küçük süt etkilenebilir biraz daha bekleyin bence en azından 6 aylik olsun ek gıdaya başlasın
tuayyo ozlemm266 ahahahhaha yaniii sabah diyetteysem akşama mutlaka bozuluyordu ama yinede 5 kg verdim eğer dikkat etseydim daha çok verirdim inanılmaz güze kalori yaktırıyor sıkılaştırıyor chole 20 -25 günlük programları var
Dfncgdm2022 ozlemm266 ben 20 dk lık olanı var onu baslayavam yarın normalde gecen hafta baslamıstım ama 2 kılo verdım cok zor dıyorlar onun ıcın ama guzel kılo verdırıyor
mehlika_ Tambirmom Ay bende öyle düşünüyorum ama evde sürekli oturmaktan 6 aylık olana kadar ben duba olacam 🥺 sadece spor yapsam yine de etkilenir mi süt