gorkmakdmr 3 ay 20 günlük kızım var hemen hemen bir 5 gündür akşam veya ikindi uykusuna gecerken çok fazla ağlıyor uyusu var uyumak istemiyor meme emmiyor mama yemiyor acaba 4. Ay atağı dediklerini erken yaşıyor olma ihtimalimiz var mı acaba
ciceksincicek gorkmakdmr muhtemelen biz de 2 ay 20 günlüğüz asla gündüz uykuya geçemiyor asla sürekli huzursuz süt içmiyor biberonu reddediyor uykulu veriyorum ya da ara ara teklif ederek artık ne kadar içerse öyle
elizinannesigeldi gorkmakdmr 3 ay 4 günlükken başlamıştı bizim … 6 hafta sürdü , 5. ayımıza 8 gün kala falan düzelmişti sanırım . aydan sonrada bişey oldu , şuan 6 ay 7 günlük … Perişan haldeyim Allah, hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻 Gelecek ay her şey güzel olacak diye beklerken , her ay atak . Yok efendim diş 🙂↔️🥲 Canları sağolsun
gorkmakdmr elizinannesigeldi aynen öyle daha 37 haftalıkken doğdu sonra kolik olduğunu öğrendik kolik liği atlatık dedik bu sefer ortez takıldı ortez ile şimdide ikindi ile akşam aradında uykuya geçiş veya alt açımında zorlanıyorum bakalım ne kadar sürecek