Dijlem bu erkeklerin % 70 nde öyle sanırım , evlendikten sonra çok zalimleşiyorlar , ve hiç değişmiyorlar , bizde minik bebelerimiz için katlanıyoruz … ya bazı arkadaşlar boşa gitsin diyorlar ama ilerde o çocuk nasıl olucak düşünüyorlar mı yani bir kanatları kırık olucak hep .. biz kendi huzurumuz için aslında evlatlarımızın geleceğinide etkiliyoruz , kimse çıkıp demesin çalışırsın para kazanırsın mis gibide çocuğuna bakarsın DİE KB yın kızlar , şu devir öyle bir pis olmuş ki evladını kimseye bırakamıyorsun,, insan kocasının pis hareketlerine katlanıyor evladı için , benimde eşim beni aldatıyor eve hep geç geliyor , ben onu Allah a haval ediyorum . Kurbanolduğum Allah hiç kimseyi yaptığıyla bırakmaz 🙏🙏 sende sakin ol güzel kardeşim evladın için diren savaş ve ailene sımsıkı sarıl inan sonunda sen kazanırsın , o güzel nur yüzlü meleklerimiz için 🙏 Rabbim yardımcın olsun bol bol dua et kuran oku , hiç beklemediğin anda umutların çiçek açar , yawrucağının kanadını kırma onların bizlere ihtiyacı var , ewladın için de eşine güvenmiyorsan hiç yanından ayırma 🤚🏻 Sağlıcakla kal güzel kardeşim 🙏