serendipity16 Kızlar birkaç gündür memeyi kestim ama mememde ağrım çok sağdım falan ama yok yine ağrıyor sağlık ocağına geldim sütü kesen ilaç varmış ama progestan vermiş bu hormon ilacı değil mi daha çok arttırmaz mı bu süreçte kullanan var mı ?
dilara010101 serendipity16 sütü kesen ilaçı duydum ama tekrar hamilelik yaşarsan sütün olmayabilirmiş bi araştır istersen bide göğsünü ovala ki beze olmasın
serendipity16 dilara010101 ilacı kullandım ben hamilelik öncesi de kullanmıştım o ilacı öyle bir sıkıntım olmadı çok şükür çok ağrım vardı mecbur kullandım
dilara010101 Bende sütten kestim benimde ağrım var çok az sağım yapıyorum dayanmak zorundayız bi kaç güne kesilir inş lahana yaprağı diyorlar denemedim ama sen bi dene istersen soğuk kompress te yapabilirsin ağrın için
serendipity16 dilara010101 merhaba ben ilaç kullandım başka türlü ağrısını kesemedim maalesef siz nasıl oldunuz benim çok şükür artık hiç ağrım yok
cedric0146_ dilara010101 Merhabalar ne zaman sütten kestiniz süreciniz nasıl ilerledi biraz bilgi verir misiniz bebeğiniz kaç aylıkken kestiniz Geceleri çok zorlandınız mı Ben de bugün başlayacağım inşallah gündüz hiç vermedim geceyi de vermeyi düşünmüyorum Böylelikle başlamış olacağız bakalım
dilara010101 Çok şükür bitti artık 2hafta olduk şuan uykularım bile çok güzelleşti anlatamam ama şimdide fıtık olmuşum ameliyat dendi onun ağrıları başladı
dilara010101 cedric0146_ çok şükür düşündüğüm kadar zor geçmedi bende gündüzleri kesmiştim sonra geceyi kestim şimdi tamamen bitirdik iki haftayı geçti ben silikon göğüs ucu kapatıcısını taktım meme istediğinde yok demedim verdim uf oldu dedim açtı baktı hatta emmeye çalıştı ucu olmayınca vazgeçti🤣🤣 iki üç gün sonra hiç kalkmamaya başladı alıştı 19aylık bizimki
cedric0146_ dilara010101 teşekkür ederim bugün üçüncü gecemiz çok şükür benim xd korktuğum gibi olmadı hatta ben daha duygusalım 😀 ama tabi aklına geldikçe ağlama krizleri yaşıyoruz ve uyurken direniyor inşallah bizim de en kısa sürede biter
dilara010101 cedric0146_ bugünden sonrası daha da kolay bebişler hazırmış meğerse hazır olmayan bizmişiz😂
cedric0146_ dilara010101 evet ya kesinlikle haklısın lohusalık gibi bir hal aldı duygularım 😀 o benden daha olgun davranıyor 😀
dilara010101 cedric0146_ emin ol bundan sonrası daha güzel hele bide deliksiz uyusun tadından yenmez iyiki kesmişim diyeceksin😂