nisannihan Selam güzel anneler 3ay 7 günlük kızım var emiyor çok şükür. Ben emziren annelere dışarı ciktiklarinda naptiklarini sormak istiyorm. Bnm çocuğum zamansız emiyor yani 1dw emdi diyelim 10 dk sonra yine meme isteyebiliyor. Bu yüzden dışarı çıkamıyorum. Geçen gün parka gittik ağladı etti eve nasıl geldim bilemedim emince durdu bu süreç nezamana kadar lboyle gidiyor. Dışarda bn emziremem onun haricinde önerisi tavsiyesi olanı dinlemek isterim hepinize tesekkurler
patimum nisannihan ben anne sütü + mama veriyorum. Mamayı kes demişti sağlık ocağım ama kendi doktorumuza dedim bazen sütüm az oluyor ya da dışarda oluyorum mama benim psikolojime de böyle durumlarda iyi geliyor evdeysek günlerce mama içmediği de oluyor dedim. Siz nasıl mutluysanız öyle yapın kesmek zorunda değilsin dışarda mama vererek ilerleyebilirsin demişti. Zaten hee gün dışarda değiliz Arada çıktığımda da böyle idare ediyorum.
organikirmik nisannihan bebek bakım odaları oluyor avmlerde ya da bazı kafelerde o tarz yerler var mı yakınınızda? Yani ben emzirme örtüsü kullanıyordum dışarıdan görünen eden bi şeyi olmuyor ama onun dışında biberon vermeyecekseniz tek çözüm o sanırım
nisannihan patimum bizmki de çok aralarda gece mama emiyor amaa mama peşine meme istiyor böyle meme bağımlısı almayınca olmuyor oyuzden o dediğinizi uapamiyorm yoksa çok kolay olur. İlk kizm hiç emmemişti mamayla büyüdü emzirmek müthiş bişi ama hazen mama daha kolay geliyor diyorm mama avantajlıymis diyorum 😂😂😂
nisannihan organikirmik emzirme örtüsü rahat oluyor mu heryerde kullanolabilir mi deneyimlemem lazm sanırım onu
lunameriy Kızım 4,5 aylık manuel süt sağma pompası var çok zor durumda kalınca sağıyorum biberon veriyorum yani 10 dk sonra emmek istemesi bence alışkanlıktan emzik verebilirsin emme ihtiyacını karşılayınca sakinler
nisannihan lunameriy bide bnmde sağma makinem var ama saginca süt gelmiyor sadece emdiginde geliyor 2 makinede dedim ikiside aynı
organikirmik nisannihan ben memnun kaldım ya arkadaşlarla bir yere çıkacaktık öyle alelacele bir bebek mağazasından aldım. Araştırıp alırsanız daha rahatını bulursunuz illaki. Bir süre sonra zaten müslin örtü attım omzuna