yasolinc Herkes bebiş nasıl bebiş nasıl biri de çıkıp sen nasılsın demiyor kimseyle dertleşemiyorum yakın arkadaşlarıma bile ne kadar uykusuz ve yorgun olduğumdan bahsederken bebek fotosu isteyip ama çok tatlııı falan diyorlar kimse sanki beni umursamıyor bilmiyorum kimseyle kendi derdimi sıkıntımı paylaşamıyorum artık
Tatlican yasolinc Bende herkese inat, derdimi saklamayı öğrendim kızmda 🤣 Çünkü birine ,16 saat ağlıyor diyorum . Benimkide öyleydi. Uyumuyor diyorum Benimkide öyleydi. Ayşeee kendine gel gereksiz, insanlara gereksiz dertlenme dedim 😂
binnur37 yasolinc Hoşgeldin yanlızlık sendromu 🙄 Bir zaman sonra kendi kendine soruyorsun bugün nasılsın iyimisin diye kötü tarafıda cevap verdiysen kendine sıçtın 🙄 Kimseden bir beklentin olmasın herkes ne ekerse onu biçiyor ….
analikzormus yasolinc çok zor vallahi seni öyle iyi anlıyorum ki tek başıma bakıyorum 20 günlükten beri😒 ağlıyo desem bebek ağlar tabi diyorlar uyumuyor desem bebek uyumaz tabi diyorlar. Kimse ulan 5 dk tutayım bi bardak çayını sıcak iç ya da bi gün kalmaya geleyim biraz uyu demiyo(annem dahil) Allah kolaylık versin bacım💕 gönlüne ferahlık versin
Tatlican binnur37 Evet hep yalan 😂Maksad seni yetersiz hissettirmek. Ben baktım, gıkım çıkmadı sen mızmızsın demel istiyorlar 16 saat ağlasa herkes bilirdi 🤣Kızım 8 yaşında anneme gidiyorum. Köydeki herkes ağlayan kız bumu, sustumu bari diyorlar🤣🤣
nur-se yasolinc herkesten beklentini sıfıra indirip mis gibi kafa yaşayacaksın bebişinle başka türlü o bunu dedi bu aramadı bu gelmedi bu yazmadı bu sormadı peşine düşersen hem etrafında insan kalmaz hem de gereksiz hayal kırıklıklarına uğrarsın. Herkes kendi hayat telaşesinde ve maalesef bizler kadar hassas değil. Ve bu günleri geçirmişler olarak ortak mottomuz GEÇÇEK GEÇÇEK :)
binnur37 Tatlican Yetersiz hissettirince ne oluyor ellerine ne geçiyor acaba aynısını onlara yapmadığımız için rahat rahat yapıyorlar . Ağlayan çocuk zor çocuk hertürlü zor ya uslu otursa da zor niye uslu diye dertleniyoruz
Tatlican binnur37 İşte onlar üstün, onlar becerikli, onlar mükemmel anne. Yani onlar herşey. Sen onlara göre hiç🙄Bende madem böyle hissetirmek istiyorlar. Susmayı tercih ettim hiç anlatmadım. Ellerine koz vermedim.
3kedili2bebekli yasolinc geçen kadın doğum uzmanim kızım seni kötü gördüm ne oldu sana nasılsın dedi ve ben ağlamaya başladım iyiyim hocam yoruldum sadece dedim ne kadar ihtiyacım varmış kayinpederim de bu adam sana hiç bakmamış dedi o da iyi geldi 😂 bosverin kimse sormasın ben sorayım nasılsınız bebiş çok mu küçük çok mu yoruyor
ikgultas 3kedili2bebekli ay dejavu oldum resmen ilk cümleyi okurken gözüm doldu. Benim ailem desteğini esirgemedi bebek açısından ama benim mental olarak ne yaşadığıma kimse odaklanmadı yeni doğum yaptım kadın doğum doktoruma kontrole gittiğimde sen iyi misin iyi görmüyorum seni dedi kapıdan girer girmez gündür şakır ağladım 😂 belki yanımdakilerde farkında ama dillendirmek istemiyorlar bilinmez. Bebek evet güzel canımızı veririz de biz de neyin içine girdik ne yaşıyoruz süreçi nasıl geçiriyoruz acaba. Dostlar fotoğraf derdin de yaşayan sidik yarıştırma derdin de. Buralarda destek oluyoruz en azından birbirimize yalnız değiliz değilsiniz 💞 bu günleri de gülerek anıcaz inşallah 🍀😂
binnur37 Tatlican En doğrusu bu zaten ama insan dertleşmek istiyor anlaşılmak istiyor en yakınlarımız ilede bunu yapamayınca vay halimize …
yasolinc Bebeğim 4 aylık atak döneminde sanırım uykuları o kadar kötü ki dün gece toplam 2 3 saat anca uyumuşumdur sürekli mızmızlanıyor yatırıyorum rahat değil kucağımda rahat değil bi yandam yetemiyor muyum duygusu da sarmaya başladı mantıklı düşünmek için kendimi zorluyorum sürekli… yeni bir iş kuruyorum bir yandan da onun telaşı yorgunluğu var kucağımda bebekle ordan oraya gidiyorum ama hiç gocunmuyorum ben de geçecek diyorum kendime sürekli. Yine de eskiden en saçma mevzuları bile saatlerce konuştuğum arkadaşlarımın şimdi yemin etmiş gibi hiç ilgilenmemesi tuhafıma gidiyor
3kedili2bebekli ikgultas yok valla hiç gülerek anmiyorum 28 aylık bebelerim herkese diyorum mahvettiniz beni lohusa bile olamadım herkes benden daha lohusaydi diyorum şimdi hamileyim yine bu sefer başıma geleceklere hazirlikliyiiiim 😂 iyi olcaz tabi her şey geçecek bebeler büyüyor kolaylaşıyor gerçekten geçecek o zaman iyiyim ben ya diye bağırmak isteyeceksiniz oh be diyeceksiniz gerçekten bebekler tatlı ama yorucu yani ne yapalim ve evet herkesin bebeği kendine yorucu yarış değil bu yani niye ben uykusuzum dediğimde karşımdaki oooo ben hiç uyumuyordum diyor anlamış değilim ay canım geçici bunlar demek çok mu zoor 😂
acimavi yasolinc öyle oluyor maalesef, herkes için öncelik bebiş oluyor🫠 ben de uyumadığından falan bahsedince ‘e olacak o kadar’ falan diyorlardı. Oysa benim amacım sadece yorulduğumu konuşup anlatabilmekti
UrbanMom yasolinc beni arayan olunca da otomatik reddediyorum cocuk uyurken kesin onu arıyorlar diyorum bunu bildikleri için eğer beni arıyorlarsa ikinci kez arıyorlar mesaj atıyorlar seni aramıştık diye 😂 gerci bu ara ogluma gelen telefon azaldı hastayım diye beni arıyorlar oglumda arayana kapat diyo seni değil anneni aradik diyorlar
Sunshine__ yasolinc Vallahi bacım alışsan çok iyi olur çünkü oğlum 2.5 yaşında ve hala aynı kimse benimle konuşmuyor bana Hal hatır soran yok herkes oğlumu soruyor yada onunla konuşuyor ve benim hala sinirlerim bozuluyor bu ne zaman geçer bilmiyorum belki geçmeyede bilir tabi