nur482482 Kızlar özel aşıları sağlık ocağında mı vurduruyorsunuz? İlk bebeğim olduğu için tecrübesizim bu konularda😅 rota aşısı varmış sağlık ocağındaki hemşire söyledi alın vuralım diye 2,5 aylığız şu an
goncaa42 nur482482 evet çocuk doktorunuz aşı takvimi veriyor ona göre alıp sağlık ocağında yaptırıyorsunuz
suheyla92 nur482482 rotayi yapar ama menenjiti yapmadi bizim saglik ocagi. Her halükarda ücret odeyeceksiniz ozel oldugu icin, enjeksiyon parasını da odeyin ozelde yaptirin bence (menenjit icin konusuyorum)
kirmizibalikbeachte nur482482 en başından beri kendi doktorumuzda vurdurduk. Sağlık ocağındaki bazı hemşireler dart oynar gibi yapıyor aşıyı sağ olsun, içime sinmiyor.
defnealeyna08 Muayene olduğu hastanede dr kendisi yapıyor alıp dağlık ocağına gitmedim - gidince yapıyorlar ama yolda falan aşı bozulur diye korkuyorum soğuk zincir ilaçlar çünkü
kadermirayy nur482482 rotayı sağlıkocağına yaptırdım damla ağızdan alınıyor zaten ama menenjit daha olmadık korkuyorum biraz ağır bir aşı onu da hastanede yaptırmayı düşünüyorum nolur ne olmaz diye