Lazziya23 Merhaba Evde lazer cihazı kullanan var mı kızlar aranızda memnunsanız lütfen link isim alayım yüzüme de istiyorum özellik olarak 🫶
prensesanesi01 Lazziya23 robx2024 aldım o kadar uzun zamandır araştırıyorum ki enn kafama yatan bu oldu hem fiyatı uygun hem kalite mükemmel lazer geçmişim de var merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin
bububuu Philips llumea kullaniyorum menunum yuz icin ayri aparati da var vence duzenli kullanimda yuzde seksen olumlu sonuc alınıyor
seherisk bububuu serisi kaç acaba ? Eşim geçen almış philips lumea 9900 seri ama kaçak almış orjinal değil 🙄 faydasınj görür müyüm hiç bilmiyorum 20 gün oldu belki dün 3. Kez yaptım
Lazziya23 prensesanesi01 ne zamandır kullanıyorsunuz azalma varmı ben 6 seans gittim hamile kaldım bıraktım hiç işe yaramadı geri çıktı
Lazziya23 HeeSenCokBiliyon ben de braun marka çok tutuluyor diye duydum ne zmaandan beri kullanıyorsunuz
HeeSenCokBiliyon Lazziya23 3 sene oldu Başlarda düzenli kullanıyordum şimdi çıktıkça yapıyorum sadece
prensesanesi01 Lazziya23 ilk seansı yaptım ikinciyi bugün yapacağım yaktığını hissediyorum ve ben çok uzun yıllar gittim kadere hamile kaldım üç defa sar başa sarıyordum iki çocukla zor olur diye bir yıl araştırma yaptım son olarak bunu aldım