Meri-Mel Gul-42 Evet canım öyle yapmak istiyorum, yönetim de bu şekilde yapalım dedi bir hafta on gün süre verdim ama bir anda hep olumsuz şeyler olunca modum gitti 🥺
Meri-Mel tgcyi Dediğin gibi canım onunla da bir görüşelim bakalım bir de ödül yöntemi kullanacağız, sana hediye sürpriz var gibi umarım alışır sever😢
Meri-Mel [silindi] Zaten asıl ben hemen vazgeçiyorum hep herşey mükemmel olacak gibi yaşamaktan sanırım böyle 🥺
Meri-Mel [silindi] Ay kız kahkaha attım 😁😁😁 hamilelik hormonlarım beni şimdilik sorunsuz gidebilir miyiz diye zorluyor😁😀👀
Orenda_ Meri-Mel Bir hafta da alışır inşallah sosyal bir çocukmuş da hem sıkıntı yapma hormonlar biliyorum darlamasınlar senii❤️❤️Ayy teşekkür ederim çiçeğim🌺
balkizlar Meri-Mel çok normal bence… ilk defa girdiği bir ortam gerilmiştir.. bir de şimdi sizi deniyor gitmek istemiyorum diye.. siz taviz vermeyin sakince söyleyin kızım artık okullu oldun vs diye.. ev rahatından sınırları çok olan bir ortama girdi zorlanması normal… eve gelince de ağlaması normal stres boşalması yaşıyorlar
[silindi] Orenda_ toz, gurbet, çocuğumun kilosu, kocam gurbette, aldatma , kuzenim dedi ki , annem , ergen kardeşim, yumoş
merkursavascisi_06 Meri-Mel başta gönülsüz olan çocuk daha kolay adapte oluyo canım Allah yardımcınız olsun konfor alanından çıkış her çocuğu etkiler artık yeni düzenin bu olduğu konusunda konuşmanız gerekiyor. Benim kız başta hevesle gitti sonradan bozuldu gitmek istemiyorum diye ağlamalar falan ama tekrar alışması baya zaman aldı keşke başta isteksiz olsaydı dedirtti
Meri-Mel merkursavascisi_06 Öyle mi diyorsun gönlüm biraz olsun ferahladi insallah düzelir çok güzel olur hepimiz için herşey