BabyMom35 Bebeğimin önümüzdeki hafta 6. Ay aşıları olacak. Ama salgından dolayı sağlık ocağına götürmeye korkuyorum. Acaba ebeyi arasam aşıyı eve gelip yapar mı ?
Aynur83 BabyMom35 yapmazlar böyle bi uygulama hangi eve kime cok zor keşke olsa geçen gittim sağlık ocağına kimsecikler yoktu hemen yaptırıp çıktım 4. Ay aşılarını hemşire zaten mecbur kalmadıkça çıkmayın dedi 😏
Minaninannesii BabyMom35 sabah erken saatte giderseniz kimseye uğramadan dönersiniz eve geleceklerini düşünmüyorum ama arayin napmaliyim sizce diyin gelicekse onlar söyler
yldrm986 BabyMom35 aslında gitmeleri lazım çünkü sağlık ocağı hemşireleri halk sağlığı hemşiresidir ve ev ziyaretleri yaparlar özellikle de bu durumda,ama yapmazlar çünkü yoğunluk söz konusu yetisemezler, bölgelerinde çok insan var hangi birini yapsınlar 😔
Yigitkomuz_ BabyMom35 aşılar biraz bekleyebilirmis haberlerde gordum bizimde 9 aylık olucak asi ve kan tahlili var di ebe aradı gelmeni istmyrm ben seni ararim ortalık durulunca dedi
Minnakbebek BabyMom35 bugün 1 ay aşısı var hic gidesim yok cok korkuyorum bende esim öğlenden sonra eve gelip götürecek birde kalça filmi var biraz ortalik durulsun diye mi baksam ne ama daha cok karışıyor Suanda napacam bilmiyorum ortada kaldım bu virüs yüzünden
Pinkbery BabyMom35 bizimde bidhaaki ay 18 ay aşıları var. Ve bidahaki aya kadar durum ne olacak bilmiyoruz bile. Allah korusun dhaa beter ilerlerse bu illet .Benimde aklımda bu vardı aslında. Hemsireler ev ziyareti yapıyor burdaki saglık ocagında😞 acaba hastanemi saglık ocagımı daha güvenli olur bilmiyorumki🙄
Bahar1425 BabyMom35 geliyorlar canım eve bizim saglık ocagı geliyor hasta yaşlı gerekli durumlarda herkese gidiyordur sorun
Defnemm22 BabyMom35 sağlık ocağı değil ama instagram da bir Sayfa var adını öğrenip yazıcam sana az önce gördüm bir arkadaşım paylaşım yapmış sağlık çalışanını eve getiriyorsun böle bir hizmetleri var
Yigitkomuz_ Keremduyguegemen hyr 9 .ayda var di kizamikmis galiba ama 12 .aydada.olur dedi ebe gitmicm
Prensesannesiii26 BabyMom35 her doktor ve doktorun ebesinin haftanın belirli bir günü hasta yaşlı vs evlerine gittiği gün var ve şu durumda ne ekleri korumak adına evlere geliyorlar arayıp söylerseniz gelir zaten