Hanne1910 Kızlar bu biogaia damlanın rengi şeffaf mi bugün aldık ilacı raftan verdiler hafif krem rengi gibi kullanan varsa bi yardımcı olabilir miiiii !!!!
NaimeYilmaz Hanne1910 Dolaptan verilmesi gereken bi ürün. Acılınca da dolaba konmaması gerekıyor. Bence gerı verın
bynduru Hanne1910 canim dolaptan vermesi gerekir.ben hep dolaptan aliyorum.hatta eve gelene dek buz bile veriyorlar.rengi tam seffaf degil.cok hafif kremsi.ama suphelendim senin aldigindan
Sumoscihangir Hanne1910 açtıktan sonra dolapta saklayınız yazıyor evet ama belli bir süre dışarıda durabilme olayı var . Panik yapmayın derim bence!! İçeriğini reçetesini okuyun tedirginliğiniz gidecektir 🙋🏼♀️
Hanne1910 bynduru evet rengi hafif kremsi bende şüphelendim vermedim bebeğime kış geldi diye mi acaba dışardan verdiler ürünü celiskide kaldim
Saadet Hayır kızlar iyi okumadınız mı açılana kadar dolapta saklayın yazıyo ilaç açıldıktan sonra odada ısısında saklanmalı yazıyo doktorumuzda böyle dedi bize dolapta tutulmaz, ezcaneden bende buzla alıyorum