woodyy tugcekmr zaranin tam yasina uygun kaliplari gene de 1 tane siparis verin begenirseniz devamini siparis olusturursunuz
Usnac1995 tugcekmr Etikette sadece 1, 2 , 3 yazıyorsa o kalıplar çok küçük 20 aylık oğluma 3 yaş şort asla olmadı ki zayıf bir çocuk Ama örneğin 3-4 , 4-5 yazanlar tam kalıp bence 😊
atarepla Bence tam yaşına göre alınabilir. Oğlum şu an 19 aylık ve 1.5-2 yaş aldıklarım tam oluyor en fazla 2 ay daha giyer. Yaza aldıklarımı da 2-3 yaş alacağım inşallah çok küçük olmaz. H&M 1.5 yaş kıyafetleri hala bol geliyor bu arada ordan kıyaslayabilirsiniz. LCW 1.5 yaş olanları da tam geliyor ucu ucuna :) Benetton 1.5 yaşları artık dar gelmeye başladı kafasından bile geçmiyor keşke onları büyük alsaydım dedim hep.
tugcekmr atarepla Hep doğduğundan bu yana H&M tercih ettik fakat H&M fazla bir model çıkartmıyor (erkek çocuk) 🥲 O yüzden bu yazlık alışverişini Zara’dan yapacağız
Asyaveannesi04 tugcekmr hiç belli olmuyor 4 yaş takım aldım kızıma, 4 yaşında ama küçük oldu iade ettim mecbur bazen 4 yaş alıyorum tam oluyor ama
heymom__ tugcekmr ben oversize sevdiğim için hep bir beden büyük alıyorum, dış giyimleri (yelek, ceket vs) iki beden büyük alıyorum uzun süre giyebiliyor zaranın kumaşları kaliteli yıka yıka bisey olmuyor