mbabygirlm öfke mi? Siz öfkeli tonda okumuşsunuz belliki. Ben sizi aydınlatmaya çalıştım sadece. Yoksa beni öfkelendiren ne olabilir ki bu durumda?
Postlarınızı görüyorum, her yazdığınızı elbette okuyamam o kadar vaktim olmuyor ama anlattıklarınızda tutarsızlık görüyorum. Bu sizi suçlamak için değil. Hukuku bilmemenizden kaynaklı kandırıldığınızı düşünüyorum. Bu konuda net aydınlanmayı ancak görevlendirilen avukatın ofisine giderek dosya hakkında bilgi sahibi olarak sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum. En basitinden dosya esasını öğrenseniz bile bu dosyanın kaç yıldır süregeldiğini öğrenmiş olursunuz.
Kısacası (bilmem dikkate alır mısınız ama) yıllarca sizden yargılandığını saklayan bir adam için kendinizi fazlaca heba ettiğinizi düşünüyorum. Çünkü sürekli bununla ilgili postlarınız var ve aklınız hep eşinizde. Çocuklarınızla da ilgilenemediğinizi yazmıştınız hatta başka bi postta bi yorumunuzda.
Yani öfkeli değilim, burada bir şeye de öfkelenecek değilim zaten. Ama lütfen gerçek bilgi sahibinden bilgi edinin. Burada sorduğunuz sorulara hakim savcı da cevap verse, dosyayı görmeden kimsenin cevabı doğru olamaz