Feyzaktuna Asyaaihsnser 3 ayından sonra daha takmadım ☺️ Daha doğrusu oğlum ağzıyla çekip atıyordu bende bıraktım tamamen 😁
Sakura-chan Asyaaihsnser 2 günlükken bıraktım hem şapka hem eldiven. Doktorumuz kesinlikle takma dedi
Kusannesi Asyaaihsnser ben evin sogukluguna gore davranıyorum. 2 aylık suan takmıyorum ama elleri soğuğa dönünce takıyorum. Eli açıkken cok mutlu oluyor. Zaten dokunup kavradıkca büyüyecek bebekler
Sblsrgnsn Asyaaihsnser ben sadece hastane cikisinda kullandim eve gelince hic kullanmadim bi zararini da gormedim eksikligini de hissetmedim hic
Deletedmom139 Asyaaihsnser Temmuz’da doğdu sıcaktan doğru dürüst kıyafet bile giymedi ama şimdi üşüyebilir 40ından sonra sadece uyurken takarsınız veya gündüz takmayıp gece takarsınız ♥️
Minaninannesii Asyaaihsnser 1 hafta tek taktım eldiveni şapkayı da 1 ay falan taktık kızım rahat etmiyordu
Mnli Asyaaihsnser 20 günden sonra gündüz uykularında çıkardım yani gözümün önündeyken elini yüzüne götürdüğü an müdahale ediyordum 1 aylıkken tamamen attık
Deletedmom139 Deletedmom283 konyalı mısın ? Sonunda 42 yazınca Konyalı sandım ben konyalıyım ama İstanbul’da yaşıyorum uzun zamandır Konyalı kimseyi görmemiştim o yüzden fazla samimi şekilde yorum yazıvermişim😂😂