3boysmom rukiye33 ikizlerim 5aylık biri 7.500 biri 7 kg ama her cocuğun gelişimi kendine özeldir tabiki💓
barismom rukiye33 9 aylık 8 kg çok yavaş kilo alımı üst dişler geliyor ek gıda alımı sıfır almıyor reddediyor varsa yoksa meme çok üzülüyorum dışarıdaki tepkilerde can yakıyor düşünmüyorlar hiç annesi ne düşünür üzülür mü kırılır mı bide aşırı hareketli bir bebeğe sahibim gördükleri halde 6da emekledi 7 aylıkta ayağa kalktı 8de sıraladı
rukiye33 mavi176_ kilo alımı aşırı yavaşladı ama şuana kadar 1 azı diş 2 kesici diş ve 2 tavşan dişlerimiz var ve suan 2adet daha kesici dişimiz cıkıyor yani aslında iştahsızlık yok ama diş cıkardıgı icinde normalmiş gibi geldi
seyma0505 barismom Benim kızımda öyle oldu 6 buçuk aylıkken emekledi 7 aylıkken tutunup ayağa kalktı 8 e doğru sıraladı 9 buçuk aylıkken yürümeye başladı çok hareketli bunun yanına ek gıda yemiyor mama da içmiyor herkes zayıf diyor ama takmıyorum sağlıklı çok şükür 🙏
barismom seyma0505 şükür sağlığı yerinde onu diyen yok bacım her kilolu bebeği sağlıklı bebek her zayıf bebeği sağlıksız düşünen bir zihniyet var maalesef
blackbrls 7 buçuk aylık 7,700 kilosu çok az geliyor bana doktorlar minyon diyor yedikleri yaramıyor resmen sütüm az alerji maması alıyor alerji mamasında kilo yapmazmış
eddyy Sizin gibi aylarda kilo alımı çok yavaşlıyor sanırım yiğenim de bol yemesine rağmen🧿 11 kg 2 yaş
rukiye33 Her bebege göre kilosu fazla olanda var az olanda var demekki sizlerinde fikrini almak istedim tesekkür ederim