AnneBebek1 Kizlar regl olduğum zaman sütüm azalıyor aranizda benim gibi olan var mi? Ya da bana mi oyle geliyor ama ne zaman regl olsam sütüm azalıyor asiri derece hemde
Sdtcvkfrkn AnneBebek1 benim de öyle canım normal diye biliyorum hem azalıyor hem tadı değişiyor biraz oğlumla zorlanıyoruz o dönem
Poncikmom25 AnneBebek1 aynısı bende oluyor ve regl dönemi pek emmek istemiyor oğlum ben tatlı şeyler ve bulgur yiyerek biraz toparlıyorum
[silindi] AnneBebek1 5zylık olduk zaten sütüm az aynısı bizde yaşadık regl dönemi vucudün yenı hamileliği geçiş dönemi de olduğundan yumurtalıklar çalışıyormuş etki ediyormuş oyle araştırıp içini rahatlayitmiştim herkezin sütü korur kaç ay bende hemen regl oldum Sut azalması yaşadım
AnneBebek1 Merrmenn Anne çayı ardından rezene. Günlük kahvaltıda kaymak tereyag yumurta süt tuketiyorum. Ara öğün olarak ceviz hurma boza bol bol su ve sulu yemek bulgur yesillik.
Elifba Merrmenn solgarın brewer yest diye bir ilacı var onu al eczaneden çok güzel ve hemen toparlıyor ebebek de satılan malt içecekler var humana still tea çayını içebilirsin bunlar sütü gerçekten toparlıyor