Esraeymeneren Merhaba kızlar sma mama kullanıyorduk kilo alimi 5maydan sonra yavaşladı 15 gündür evolviaya gecmek istiyorum memnun kalirmiyim kilo alimi nasil kullananlar yardimci olabilir mi
Dyglilaa Esraeymeneren şikayetim vardan yorumlara bak öyle kullan canım. Benim başıma geldi içinden ne yazikki böcek çıktı.
Hilponcik Ben 3 aydır kullanıyorum çok memnunum valla kilo alımı da çok iyi gaz da yapmıyor şükür.böcek olayını bende okumuştum ne alaka ya🤷🏻♀️
miniktosbagam Oglum ilk dogdugunda sarilik oldugu icin doktorun tavsiyesiyle ilk 1 ay kullanmistik kilo alimi vs cok iyi tadi da diger mamalara gore pek guzel olmadigi icin bebek anne sutunden sogumuyor ☺️ tek yasadigimiz sikinti yogun kusmaydi
linakusunannesii Minikbal Yeni doğduğunda hastanede hemşire bu mamadan vermişti sezaryan oldugum ıcın hemen sutum gelmemişti cunku . Şuan 33 gunluguz hastaneden cıktıgımzda ne olur ne olmaz dıye yıne almıltık ve hala da kullanıyorum gecelerı sadece bır kez gerı kalan öğünler zaten meme emiyor sureklı ve kılo alımı da gayet guzel . Evolvia dan biz cok memnunuz