Aleyra Kalça ultrasonu devlet hastanesinde nasıl yaptırdınız. Ortapediye mi randevu alıyoruz doğrudan, yoksa çocuk doktoruna kontrole gittiğimizde o bizi yönlendiriyor mu ayrı ayrı mı randevu almak gerek .
nnoktaa Aleyra zeynep kamilde çocuk doktoruna götürdüm. O yönlendirdi. Ultrason için randevuyu hastane oluşturdu. 45 gün sonrası için.
aslhnkrts Aleyra çocuk doktoru bize bi kağıt vermişti o kâğıtla ultrason bölümüne gidip randevu aldık günü gelince radyoloji uzmanı yaptı ultrasonu bizm biraz geç oldu 54 günlükken yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam
bsr426_ Aleyra daha bı ayı dolmamişsa yenidoğan dönemi denile 28 günlük süre yani sırasız bı şekilde aynı gün cektiriyorlar eger yenidogandan çıkmışsa fiş kesiliyor verilen tarihte cektiriyorsunuz. Devlet yapıyor özele gerek yok Doktor direk yönlendiriyoe zaten
pudu Her ikisi de olur ben ortopediye götürmüştüm çocuk doktoru da veriyor yönlendirme kâğıt alıyorsun ultrason bölümüne gidiyorsun gün veriyorlar ben öğleden önce gitmiş olsaydım direkt o gün yapacaklardı aklınızda olsun öğleden önce gidin belki denk gelir aynı gün yaparlar
acemianne3 Aleyra çocuk doktorunuza randevu alın zaten sizi o hastanede yönlendirir bunun için bir tane kağıt veriyorlar tarihin ve saatin yazdığı ona göre ultrasona girersiniz. Yani doktora randevu almanız yeterli olacaktir.