sumeyyeravza Kızlar eşimin kartında Parafpuan varmış. Nasıl kullanabiliriz? Trendyolda, hepsiburadada, n11 de denedim olmadı. Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Tugcebb sumeyyeravza parafpuan değilde Finansbankın da parapuanı hiçbir yerde geçmiyor. Bezdirmişti beni. Anlaşmalıyız dediği yerlerde bile yoktu 😂 idefixte kullanmıştım en son sanırım. Finans bile geçiyorsa oda geçiyordur. Market olarak migrosta geçiyor çoğu ama sizinki var mı bilmiyorum
sumeyyeravza Tugcebb bu da hepsiburada demişler ama geçmiyor. Ne gerek var bu kadar uğraştırmaya vermeyin en azından😄
sumeyyeravza beybitolat teşekkür ederiiim ben bebekten ötürü internet alışverişini sevenlerdenim de oralarda geçse iyiydi🙃
Gul-42 sumeyyeravza helal olmadıgı ıcın ben şokta kullandım aldıgım seyıde durumu olmayan bırıne verdım ufak bılgı sadece linc tayfası yorum yapmasın esımdede bırıkmıstı onuda özdılekte harcadım yıne bırıne vermıstım
sumeyyeravza Gul-42 aaa neden helal değil, promosyon değil. Yaptığımız harcamalar karşılığında verilen puan olarak anladım ben. Bilmiyordum haram olduğunu.
Gul-42 sumeyyeravza bende bilmıyordum ılahıyatcı arkadasımdan ogrendım evet harcama yaptıkca bırıkıyor ıste ekstradan para oldugu ıcın bendede vakıf kartımda world puan bırıkıyor
sumeyyeravza Gul-42 eşime ilettim bizde ihtiyacı olan birine alışveriş yapmaya karar verdik, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için🙏🏼🥰