forevermom Kızlar dün makarna salatası yaptım bol yaptım yarın misafirlerim gelecek tadı güzel ama sadece biraz kuru biraz yoğurt eklesem olur mu olur mu ya da başka fikriniz var mı
Zhr_ygz forevermom ben fazla kalınca ertesi gün tekrar yoğurt ekleyip tüketiyorum ama sizinkine 2 gün olacakmış güzel olur mu bilemedim
asilazmazbalkokmaz forevermom Sosuna kullandığınız malzemelerden biraz sos hazırlayıp tekrar karıştırın hiçbir şey olmaz. 🙂
ninodurbenimadim forevermom Yaptığınız sostan biraz daha yapar eklersiniz bir şey olmaz da gece gece makarna salatası çektirdiniz canımı ya😂 kalkıp yapayım günahı kalorisi boynunuza 😂
Meri-Mel forevermom Evet tekrar yoğurt mutlaka koyun bisick olmaz benim kalmadı ama arkadaşım yapmıştı gayet iyi idi tadı.
forevermom asilazmazbalkokmaz malzemeler kalmadı ya birazcık yoğurt ekleyeyim dedim ama emin değilim işte ya 😂
ninodurbenimadim asilazmazbalkokmaz Cem Yılmaz’ın AROG filminde dediği gibi “bu ok zehirli işte bunu atmayın ya” 😂
ninodurbenimadim asilazmazbalkokmaz Fuppp diye geldi yerini buldu ama kısır yapmalık enerci ve kısırlık bulgurum yok🥲😂
binnur37 forevermom Extra sadece yoğurt mayonez tuz koyup karıştırabilirsin yoğurt hertürlü kendini çekiyor ..
Lolik forevermom Yoğurt mayonez labne çırpıp ekle💁🏻♀️ Kuru makarna salatası yemektense az malzemeli yemeği tercih ederim 😬