egerka Bebeğüm 4 aylık olmak üzere gece beslenmesine uyanmazsa uyandırmam gerekiyor mu gece 11 gibi uyuyor
ilydinl egerka hayır kendisi ne zaman kalkarsa doktorumuzun tavsiyesi ile 1. Aydan itibaren uyandırmayı kestim benim kızımda 4 aylık uyandırmıyorum onlarında uykuya ihtiyacı var çünkü 🌸
gizem1111 egerka o aylarda kendisi ne zaman uyanırsa besliyordum beslemek için uyandırmıyordum doktorum öyle tavsiye etmişti hem ilerleyen zamanlarda alışkanlık oluyor uyanması
patimum egerka 1. Aydan beri uyandırmıyorum doktorum söyledi uyandırırsak uyku düzeni diye bir şey olmuyormuş. Dediğini yaptığım beri uykularımız düzenli
annelikyolculugumm Uzamış sarılık olmuştu yine de 40 günü geçtikten sonra uyandırmamaya başladım acıkınca kendi uyanıyorlar zaten. 4 aylıktan sonra ilk uykusu bayağı uzun olmalı uyandırırsanız dengeyi bozabilirsiniz
egerka Teşekkür ederim kızlar benimkide bazen uyanıyor bazen uyanmıyor ama uyanmadığı zaman ben yinede kalkıp biberonda süt veriyorum vermeyi kesiyim artık. Kilo kaybetmez değil mi
zehra_057 Meraba benimki 1 ay 19 günlük. Amma 2 saat zar zor uyuyo aksamlar, gündüzlər de çok az uyuyo ya. Kendi uyaniyo