ezgiii12490 Kızlar psikolojik nanay ya sol göğsüme ağrı giriyor sonra sol koluma gogsum geçtim kol devam sinir skismasi var omu yapıyor bilmiyorm geçen acile gittim EKG diğer testler normal çıktı ama bu yaşadığım ne yoruldum var mı yasayan
tuayyo ezgiii12490 ay aynısını yaşıyorum 2 aydır tam göğsümün ortasına giriyor ağrı yanıyor sol omzuma belime kadar vuruyor üç buçuk atıyorum resmen korkuyorum hasteneye de gitmeye bırsey çıkar diye
ozdenizzz ezgiii12490 benim belli aralıklarla senelerce oldu hem devlete hem özeller e gittim baktırdım hep hatta özel de gittiğim bir doktor abimin müşterisiydi adam detayına kadar indi hatta bir alette normal çıkarsa başka aletlere bakmaya gerek olmuyormış ama onda da bakıcam dedi. Gittiğim bütün doktorların hiç bir şey çıkmamasından ama ağrım olmasından sonra söylediği tek şey korona oldun mu oldu.
mutlu27 ezgiii12490 psikolojik olabilir bende var benim kalbim sıkışiyor kolum uyusuyor bildigin agirlik gibi sadece sonra sol bacagimada vuruyor yada bilmiyorum sizi strese sokan seyler mi var
ozdenizzz ezgiii12490 yani arada yine oluyor hatta eşim git diyo dedim gitcem ne olcak. Aslında doktorlarda aşıya bir şey diyemiyor da korona oldunuz mu oluyor.
ozdenizzz ezgiii12490 yine bir anne bebeği kucağındayken yazmaya çalışmış 😂♥️ ya zaten gençler de bu ani kalp krizleri hep ondan ki çoğu erkek oluyor. Bizim arkadaşın abisi 35 yaşındaydı sanırım hiç bir kötü alışkanlığı yok aile de genetik de yok kalp krizinden vefat etti.
ozdenizzz ezgiii12490 sıralamasını çok hatırlamıyorum şuan ama önce ultrasonla baktı normal de 5 dk sürer ben öyle diyince 10 dk falan baktı dedi ki bir şey yok aslında efora gerek yok ama birde eforda bakalım dedi orda da bir şey çıkmadı.
ezgiii12490 mutlu27 evet ya boşu boşuna oldu genelde erkekler ben hiç istemedim asi olmak ama zorla olduk