Oğlum 5 ay 8 günlük, uyuturken o kadar zorlanıyorum ki, kundak ve hala asla almadığı emzik bir de sallıyorum emziği sürekli atıyor hafif hafif sallıyorum ve ninni ya da beyaz gürültü açıyorum emziği atarken aynı anda ağzına koyup sallamaya çaışıyorum ve geceleri saat başı uyandığı için o kadar zorlayıcı oluyor ki artık bu ne yapabilirim rutin oluşturdum duş hepsi 19. Dan önce kitap okuma ile beraber bitiyor yatağa koyduğum an basıyor çığlığı elleriyle kendini uyandırıyor pış pış desemde nafile ama sarılıp yanımda yatıyor onda sıkıntı yok geceleri uyandığında da emziriyorum genelde tekrar yatağına koy çok uzuyor ve neredeyse hiç uyumadan Oğlum 5 ay 8 günlük, uyuturken o kadar zorlanıyorum ki, kundak ve hala asla almadığı emzik bir de sallıyorum emziği sürekli atıyor hafif hafif sallıyorum ve ninni ya da beyaz gürültü açıyorum emziği atarken aynı anda ağzına koyup sallamaya çaışıyorum ve geceleri saat başı uyandığı için o kadar zorlayıcı oluyor ki artık bu ne yapabilirim rutin oluşturdum duş hepsi 19. Dan önce kitap okuma ile beraber bitiyor yatağa koyduğum an basıyor çığlığı elleriyle kendini uyandırıyor pış pış desemde nafile ama sarılıp yanımda yatıyor onda sıkıntı yok geceleri uyandığında da emziriyorum genelde tekrar yatağına koy çok uzuyor ve neredeyse hiç uyumadan yaşıyorum nasıl uyutacağım ben bu çocuğu yardım istiyorum nasıl uyutacağım ben bu çocuğu yardım istiyorum sizlerden desteksiz bir anneyim