kahraman07 Kızlar fuzul evde çalışan veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi ben şu an çekilişli sistemdeyim ev için yazılmıştım peşinat vermeden. Çekilisli sistemdeyken Sonradan peşinat verip %40 ını ödeyip teslim alma şansım var mı oluyor mu öyle
Nacafa kahraman07 oluyor. Sizin şu ana kadar ödediğiniz miktarı da vereceğiniz peşinata ekliyorlar. Ama yine 5 aylık bekleme süresinin dolmasını beklemeniz gerekiyor
yasemin0000 kahraman07 iptal edip tekrar başlarsanız 5 ay beklemelisiniz diye biliyorum. Biz peşinat verip arabaya yazıldık. Peşinatsız biraz riskli gelmişti. Ayın 15inde aracımızı alacağız inşallah 5ay doldu. Bir de şubedeki danışmandan danışmana fark ediyor. Evrak kürek işlerini hızlandırmak biraz onların elinde. Detaylı olarak gidip görüşün bir de görüştüğünüz yerden farklı bir yere bilgi almak için telefonla sorun derim.
kahraman07 Nacafa Hadi ya keşke bekleme süresi olmasaydı mümkün olduğunca öne cekmeye çalısıyorum ama bu kötü oldu 😒
Nacafa kahraman07 teslim tarihli olarak girerseniz yeniden kayıt açıyorlar. Bu kendi ellerinde değil diye biliyorum yasadan dolayı ama kendi tanıdıklarına erkenden veriyorlar diye de duydum, anlaştığınız şubeyle görüşün detaylı
kahraman07 yasemin0000 biz ilk başta pesinat veremedik vermek de istemedik işin doğrusu 5 milyona ev için yazıldık bikac ay sonra arabamızı satıp peşinat verelim daha erken almaya çalışalım diye düsündük ama 5 ay daha bekleyeceksek zaten hemen hemen alacağımız tarihe yaklaşıyor anlamı kalmıyor