MaminoAzra 2 aylik kizimin bobreklerinde tasa rastlandi, kucukler doktor dusebilir kendiliginden diyor ama 🤷♀️ boyle bi durumla karsilasan var mi .. cok uzuluyorum ya buyurlerse 😢
T-24 MaminoAzra benim oğlumda 6 aylıkken kristaldi zamanla taşa dönüşmüş iki böbreğinde de birden fazla taş var 3 ayda bir kontroller var ultrason idrar tahlili vs yapılacak ayrıca bi tedavisi oldugunu zannetmiyorum en azından bebek oldukları 😔
Deletedmom113 MaminoAzra benim bebegiminde vardı o aylarda ama geçiyor cnm.merak etme bolbol emzir ilaç vermiyorlar küçük diye bizim 4mm vardı sanırım
Serene MaminoAzra Bizim de vardı kalça ultrasonu sırasında çıktı.2 doktora birden takipliydik.ilk etapta ilaç vermeyip düşmesini bekliyorlar.tabi eğer enfeksiyon,idrar problemi vs yok ise.eğer enfeksiyon olursa ilaçlı tedavi başlıyor. bizim 12.ayımızda temizlendi çok şükür.Kendiliğinden düştü.
bebek-kaya Benim kızımında kalça muayenesine gittiğimizde çıkmıştı şimdi altı aylığız iki ayda bir rutin kontrolleri yapılıyor önemli olan büyümemeleri Allah şifa versin inşallah kuzulara
Eymenim2324 Su verin bebişinize benim doktorum su almayan bebeklerde taş olur mutlaka su ver bebeğine dedi sadece anne sütü değil her emzirmeden sonra su ver dedi
MaminoAzra Eymenim2324 bizede bi kac damla limon ile su verrmemizi soyledi doktorumuz ama ben vermedim henuz
Sum87 MaminoAzra onu bilmiyorum zamanla eriyordur herhalde bizde gidecektik doktora ama malum durumlardan dolayı erteledik gidince sorucam merak ettim bende
bebek-kaya Serene düşerken bebeğe sıkıntı veriyor mu ki nasıl anlayabiliriz bezinde kan felan mı oluyor
Serene bebek-kaya Biz bir sıkıntı yaşamadık.Kendiliğinden yok oldu,beze filan çıkan bir şey olmadı.Ama her ay düzenli ultrasona girdi bebeğim.o şekilde kontrol edildi.