dogaliko bebeğim 3,5 aylık son bi kaç gündür uykusu geldiğinde ve uykuya daldığında sürekli inliyor yüksek sesle inliyor hemde sizce normal mi bu durumu yaşayan var mı
Marianne dogaliko o raddeye getirmeden uyutmaya çalışın. Çok uyarıldığı için kendini sakinleştirmeye çalışıyor.
tomrisinizi dogaliko oğlum da öyle hiç eee eee eee demedigim halde uyumadan önce eee eee der gibi ses çıkarır
_YanakReisinAnnesii Marianne Peki böyle uykuya daldığında tek seferlik mmğğhh diye bir ses çıkarması hakkın da bilginiz var mı? Oğlum bunu çok yapıyor dikkatimi çekiyor 😂Eşim tam daldığı için ve uykudan keyif aldığı için olduğunu söylüyor ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Marianne _YanakReisinAnnesii bebeklerin huyu şimdiden oluşuyor. Olabilir mi? Tabiki olabilir. Benimki niniye eşlik ediyor ve hemen uykuya dalıyor. 2,5 aylık bebek niniye eşlik ettiğini ilk defa gördüm. Kızım hiç sesini çıkarmazdı.
_YanakReisinAnnesii Marianne Benim ki 4 buçuk yaşında bayadır da yapıyor bunu. Kontrol ediyorum elinden,kolundan tamamen uykuya dalmışken yaptığını fark ediyorum. Benim de çok dikkatimi çekmeye başladı son zamanlar da 😂
sumeyyeravza Marianne benim kızım da beş aylık, bazen o dizmdeyken eee demediğimde kendi ıııı ıııı diye ninni söylüyor. Geçen annemle konuşuyordum dedi ki niye öyle ses çıkarıyor. Dedim ninni söylüyor eee eee yapıyor😄😄
dogaliko Aslında çok da yorduğumu düşünmüyorum ama zaten çok hareketli bi bebek hiç durmuyo uykusu gelince de değişik sesler çıkarıp inleme gibi uykuya dalmak istiyor sanki kendine ninni söyler gibi değişik bişey anlayamadım doğrusu 😂
yasmin0651 dogaliko benim bebeğimde bir haftadır öyle kendi kendine konuşuyor gibi ıı ıı diye ses çıkarıyor sonra uyuyor benim diğer çocuklarım da böyle değildi ben ninni söylüyorum sonra o öyle ses çıkarınca susuyorım çünkü 5-10 dk sonra uyuyor artık uyuyacağını anlıyoruz 🥰😁