Mefeannesi Kızlar lens kullanıyordum yıllardır ama neredeyse bir senedir takamiyom markası da değişti gözlerim kıpkırmızı oluyor acaba göz kabul etmiyor mu bir süre sonra
mrscakir Mefeannesi göz kuruluğü falan mı yaşıyorsunuz acaba düzenli su kullanıyor musunuz yada kullandığınız marka gözünüze iyi gelmiyor olabilir. Bende senelerdir kullanırım hiç şikayetim olmadı. Belki gözünüzde bir problemde olmuş olabilir.
anonimomss Mefeannesi kuruluktan oluyodur markadan markaya da fark ediyor air optix kullanıyorum biraz kalın ama uzun süre kullanabileceğim ve gözümü kurutmayan o oldu bi de solüsyon da nemlendirici etkili olmalı
myavocado Mefeannesi Ben de çok uzun yıllardır kullanıyorum, göz yaşı damlası da kullanıyorum. Air optix ve Acuvue Oassys memnun olduğum markalar. Bir göz doktoruna danışın bence, bilemedim neden oluyor.
pozitiffanne Mefeannesi Aynı durumu yaşadım. 15 yıl lens kullandım. 3 yıldır gözlük kullanıyorum. Ara ara lens deniyorum ama gün sonunu zor getiriyorum.
Mefeannesi @mrscakir kirpik diplerinde iltihab var kuruluk da demişti siz sürekli damla kullanıyor musunuz
mrscakir Mefeannesi tabikiii çok önemli bir şey lens gözleri kuruttuğu için düzenli olarak suni göz yaşını kullanırım. Bence sizde takmasanız bile düzenli olarak kullanın düzelir diye düşünüyorum. Taktığınız zamanda ihmal etmezseniz sizin için çok daha iyi olur ☺️
Mefeannesi @anonimomss tekrar başka bir marka alıp deneyim iki marka da kızardı yıllardır kullandım da oldu
Mefeannesi @anonimomss artık kullanmıyorum ya takmıyorum diye sürekli kullanıyor musunuz siz göz yaşı mi
anonimomss Mefeannesi evet gözyaşı damlası hatta hep yanımda da taşıyorum küçük tüplerden doktor istediğin kadar kullanabilirsin demisti lens kullanınca ister istemez kuruluk oluyor
Anonymus Bende de aynı sorun var acuvue kullanıyordum tekrar almakta kararsızım kaşınıyor batıyor dayanamıyorum. Kuruluk büyük sıkıntı damlayada biraz üşeniyorum düzenli kullanamıyorum hiç
Mefeannesi @pozitiffanne bende on yıldır ve daha fazlada olabilir kullanmışımdir en son bı kaç doktora gittm gözlerim kıpkırmızı kaşınma oldu markası bile değişti lensin yine aynı damlalarda kullandım o sırada kıpkırmızı oluyor gözlerim