hkabak Hanımlar bebeğim 6 ay 12 günlük. 6 aylık olduğundan beri düzenli olan gece uykuları bozuldu ne bu uyku gerilemesi mi, geçiyor mu? Nolur geçiyor diyin
imran0907 hkabak yani şöyle bi iyi bi kötü. Bi gün çok güzel uyuyor 3 gün gene kötüleşiyor. Bizimki 12 aylık ama gece uykularımız berbat durumda bide diş dönemindeyiz hepten kötü
hkabak uykuusuzmom ilk defa bozuldu bizimki de 😵💫 inşallah geçici bişeydir . Ayaklarını vura vura kendini uyandırıyor en son artık bacaklarını bağladım uyudu gibi
stekci Bizimde 5.ayda bozuldu. 6 ay 7 günlük şu an. Bebeğim gece beş altı saat aralıksız uyurken şimdi saat başı uyanıyor sabah güne çok erken başlıyor. Kendi yatağında çok hareket ediyor. Döndüğü için uyanıyor. Ama benimle yatarsa sakin yatıyor.
happymomu Kesinlikle atak haftaları uyku düzeni yemek içmek hepsini bozuyor bay bay night kullanabilirsiniz?
zehraau 6 ay 5 günlüğüz bende bu durumdan muzdaribim hanımlar 🥺geceleri en fazla üç kez kalkan bebeğim her saat kalkıyor mızmız bi şekilde uyuyor biraz da dişe zorluyor olabilir biz 2.dişi çıkarmaya çalışıyoruz
zehraau hkabak ben ne zaman babasına dahi şöyle uyudu böyle uyudu desem o gün bile uykusu bozulurdu ben dillendirildiğinde bozulduğuna inanıyorum