Nurcn Bugün kullandım inşallah faydasını görürüm kızım meme reddiyle emmeyi bıraktı 2 aylıkken haliyle sütüm azladı bakalım yorumları güzel inşallah bizde de işe yarar
[silindi] Nurcn ya yengem kullanıyor bunu bebegı bnım kızımdan ıkı ay kucuk ama onun kilosunda suan masallah diyeyim cok etkıısı var diyor bende almadım alcam alcam diyorum kalıyor
Asyfrathan27 Nurcn ben Doğumdan 2 gün sonra kullandım bi şişesi yetti zaten maşallah diyeyim oluk oluk geldi sütüm ve lohusa dönemim olduğu gibi stresle geçti bi kere olsun kesilmedi sütüm inanmakta önemli tabi
Nurcn Asyfrathan27 maşallah ne güzel ben de kullanıyorum etkisi güzel bence de ama zaten benim doğumdan itibaren fazla olmadığından sizin kadar etkisini görmedim ama ne kadar içerse kadar iyi tabiki🙂
Ebo39 Dogumdan beri kullaniyorum bende etkili cok ise yaradi humana still tee cay ve tahin helvasi ve sutu bolbol sagmak arttiriyo bilginize
BeH16 Galactago da tavsiye ederim stresli zamanda süt kesilir derler epey azaldığında onu içtim şükr 8 aydır hala emziriyorum