kelebekay Kızlar selamlar 2,5-3 aylık bebekle Sakız adası tatili çık mu zor olur? Mayıs sonu gibi düşünüyorum ama bebeğin özelliğimi de bilmiyorum. Zorlanır mıyız? Neye dikkat edilmeli?.
GezginPaNDa kelebekay geçen yaz sakizdaydik cok güzeldi. Akşamları rüzgar olabilir. Akşamları kalın öğlenleri ince giydirirsiniz. Yanınıza ateş ölçer ve carpol alın Bebek arabasında uyur gezersen mükemmel olur
kelebekay cokbilmismom Mayıs ayı tam bahar nasıl giydirmem gerekir ne almam gerekir yanıma bilmiyorum😔
cokbilmismom kelebekay ince ceketler kısa kol ve uzun kol ayrı ayrı alın bence havaya göre giydirirsiniz.
kelebekay GezginPaNDa hangi bölgede ve otelde konakladınız? Bahar olduğu için köylerini gezeriz dedik. Çeşmeye de 30 dk imiş. Hastalık olursa da dönebşlirşz gün içerisinde diye düşündük. Bebeğin yatağını nasıl hallettiniz?
GezginPaNDa kelebekay biz karfas da 8 gece kaldık ama araba ile gittiğimiz icin her yeri gezdik köyleri vs Deniz mevsimi olsaydı komi plajini tavsiye ederdim . Oda 3 kişilikti Oglum tek kişilik yatakta yattı. Yatagin kenarlarına yastık ve sandalye dizdik düşmesin diye .