yaraliceylanim Reflusu var ağzı kokuyor diye ilac kullanıyor süt daha kötü yapar diye içmesini istemiyorum oda sabah akşam biberon bitiriyor nasıl koparicam sütten ben bu çocuğu ben alistirmadim bir kere içmek istedi içti şimdi yedi yirmidort içmek istiyor
livanurvealpinannesi61 yaraliceylanim ağlasın alışır benim kızıma doktora sütü yasakladı her akşam süt diye krize giriyordu . Doktorun yasakladığını düşünün o zamanda verecek misiniz
yaraliceylanim beyzzsenturkk_ kabul etmiyor bal katıyorum içine hatta bal sevmiyor diye kendini yerlere atıyor ağlamaktan catlick diye korkup veriyoruz
beyzzsenturkk_ yaraliceylanim bişey olmaz ağladığında eğer sussun diye yapıyorsanız bişeyleri her defasında ağlayacaktır. ayran sütten daha faydalı yani süt boş şişkinlik daha faydalı milkshakelsr de içebilir meyveli yoğurtlar vs ev yapımı çilek ezin muz ezin çekin blenderda falan
yaraliceylanim beyzzsenturkk_ inanki hicbirsey kabul etmiyor bir xocuk bir saat ağlar mı ben sahsen korktum kıpkırmızı oluyo boğuluyor gibi ilk defa onu böyle gördüm ilk cocuk bilmiyorum
livanurvealpinannesi61 yaraliceylanim 2-3 saat ağladığını biliyorum. Oğlum mesela babası işe gidiyor diye kaç saat ağlardı hiç bi şekilde ikna olmazdı
yaraliceylanim livanurvealpinannesi61 kıyamıyorum ya çok kotu oluyor yerlere qtiyo kendini tövbe estağfurullah çok değişti zaten bu aralar tanıyamıyorum kizimi
livanurvealpinannesi61 yaraliceylanim benim oğlum da aynı krize giriyor dediği olmayınca ayaklarını yerlere vuruyor bizde mamayı biberonu krizle bıraktık akşam yatarken mama isterdi ağlardı bağırır çağırırdı ama alışıyorlar zamanla