asrinhatasi banauygun 2 yaş 95 olduğuna emin misiniz? Doktorunuz ya da hemşireniz yanlış ölçüm yapmış olabilir mi? 3 yaş için 98 iyi 75 persentile denk geliyor ama 2 yaşta 75 persentile 86 cm denk geliyor. 85 ölçülmüş olabilir mi 2.yaşta?
ipeksiiimom banauygun kızımın boyu da hep 97 persentilde ilerledi ama bence cok uzasaydı sorun olurdu 3 yas için boyu normal bence
banauygun asrinhatasi yok doğru hep persentil üst seviyeden ilerledik hep uzundu yani ama 2 yaştan sonra duraksadı bugün evde ölçtüm yanılma payı vardır mi bilmiyorum doktora götürmeyi düşünüyorum çok takıldı kafama
banauygun ipeksiiimom evet boyu iyi ama hep uzun çocuktu ve 1 yılda 3 cm uzamış bu çok garip geldi ve endişe ettim Amacım uzun olsun niye dahada çok uzun olmadı değil neden 1 yılda 3 cm uzadı altında yatan bişey mi var merakım o aslında
ipeksiiimom banauygun doktorunuza elbette gidin. Ben de takipli bi çocuk annesi olarak cok uzar mi diye korkuyorum mesela
banauygun livanurvealpinannesi61 az mi çok mu bilmiyorum bı sure sonra büyüme hızı duruyor biliyorum ama senede kaç cm uzaması lazım felan bilmiyorum kafama takılınca sormak istedim
ecrineymen Ya herkes yaomisken bende yazmak istedim kizlar bana da Anne Minyon 155 Ben baba 175 kizim 5 yasinda 105 cm geliyor evet cok Geri ama cocuk doctors Minyon olcak diyor yani normal mi 5 yasinda ki kiz cocuklarinis kac cm kizlar ♥