neslihanozbk Merhaba güzel anneler . Minik bir sorum var ? Emzirmeyi nasıl kestiniz . O süreçte neler yaptınız , ne kadar sürdü . Veya nasıl alıştı 🌸
hunilimomy neslihanozbk 11 aylıktı, sağlık sorunlarım nedeniyle sonlandirmistik 5-6 gun sürdü sabır taşı ile kesmiştim. Ilk 3 gun cok zordu cunku emerek uyuyordu ama sonrasinda alışmıştı
evremk neslihanozbk ben henüz emziriyorum ama çevremde sabır taşı ile bıraktıranlar olmuştu. Aktarda satılıyormuş. Sizinde işinize yarayabilir
htice2909 neslihanozbk sabır taşı ile kestim istediğinde sürüp ıyy pis olmuş dedim zaten bir kez tadına baktı geri gösterince istemedi 2 günde hallettik
1prensh neslihanozbk sirkeyle kestim 2 günde bıraktı her emmek istediğinde oğlum görmeden göğsüme sirke sürdüm istediğinde uzattım meme hasta olmuş meme bitmiş dedim kokusundan rahatsız oldu bıraktı sadece biraz sabır gerekiyor her istediğinde aynı cevabı verip sirkelerden göğsünü bırakır kokusu ağır geldiği için ağzını dai sürmüyor
1prensh neslihanozbk evet oldum kimse beni bu konuda uyarmadı ılık duşta masaj yapmak gerekiyormuş birde süt geri gitsin diye hap varmış dr yazdı onu kullanıyorum yarın son bayağı azaldı süt gelmiyor gibi bişey
tanura08 Sütten keserken emzik kullandınız mı kızlar ? Oğlumun ilk günü ve asla uyumuyor çığlık çığlığa çok üzülüyorum
Omeralpp tanura08 iyi akşamlar hanımlar bende oğlumu memeden kestim bugün 26 aylık artık bitmesi gerekiyordu ama ben ondan daha kötü oldum psikolojik olarak çok üzüldüm ne zaman unutur ya çok ağladı uyurken emmeye alışıktı
mehmetalp42 Omeralpp bizimde öyle 23 aylık artık sonlandirayim diyorum ama başıma gelecekten korkuyorumm. Birde işe başlama durumum var babannesi bakacak bu uyku memeyi bitirip uykuyu düzene sokmam lazim
tanura08 Omeralpp benim 10 günüm bugün ilk 3 gün çok zordu ve memede uyuyan bir çocuktu şimdi alıştı şükür geçiyor zor ama bitiyor
Omeralpp tanura08 bizim bugün 1 hafta oldu ama çokkötğ ağladı sabah meme meme diye böyle kriz gibi hışkırarak ağladı ne yapacağım bilmiyorum çok üzülüyorum böyle rengi soldu resmen o kadar kötü oldu çok korktum
tanura08 Omeralpp benimki de öyleydi kriz anı saçımı çekmeler kafasını yere vurmalar yaş bir yoksunluk yaşadı çok zordu ama geçti çok şükür şimdi çok daha iyi her şey