mslhfs Cerezette kullanıyodum adet kesmişti emzirmeyi bırakınca ilacı bıraktım hasta olamıyorum 2 hafta oldu içmiyorum . Perşembe günü lekelenme gibi geldi durdu ne yapabilirim
alpaslanmom_ mslhfs normal kekik varya onu suda kaynatın adet olana kadar için 2. Veya 3.bardakta olursunuz
esraalic mslhfs ben zlynda içiyordum bıraktım aynı şekilde adetimi kesmişti oda bıraktıktan 2 ay sonra adet oldum daha yeni dediğiniz gibi bırakınca bir gün falan leke gelmişti gerisi yoktu hormonları bozduğu için 2 3 ay sürer yeniden adet olmanız.
mslhfs teachermom_ olmuştu aslında anlamadım ertesi gün gelmedi ağrım vardı o da geçti maydanoz suyu deniyim faydasını görürüm inşallah
mslhfs esraalic çok fazla hormonları bozuyo o zaman yasmin içiyodum doğumdan önce çok düzenliydi şüpheye düştüm geçen pazar test yaptım negatif çıktı ama bu hafta böyle olunca yine kafam karıştı neden böyle oldu diye
senosko esraalic o ilacı bende kullanıyordum bende rahim inceliği ve âdet azlığı yapmıştı sizde de öyle oldu mu
esraalic senosko Rahim inceligini bilmiyorum da adetimi kesmişti az değil hiç olmuyordum ben hatta doktor gitmiştim normal bu haplar ya azaltıyor yada tamamen kesiyor dedi tabi olamadigim için şişkinlik falan da yapıyordu bende bıraktım.