arilanki_ Kızlar 25 günlük bebeğim var. Hala Yenidoğan bezi kullanıyorum. 2 numaraya geçmem gerekiyor mu ? Bez büyütmem gerektiğini nasıl anlıycam ?
1cocukannesi_1 arilanki_ cırtlar arasında boşluk kalıyorsa bacağında göbeğinde iz yapıyorsa büyütebilirsiniz
gg3848 arilanki_ yanlış hatırlamıyorsam ben uzun bir süre bir numara kullanmıştım iki numarayı çok kısa bir dönem kullandık sonra da üçe geçtik cırtları birbirine artık yakın durmuyorsa bir de bizim boyu karın hizasından aşağıda kalıyorsa küçülmüş demektir
arilanki_ 1cocukannesi_1 cırtlar hala üst üste kapanıyor. Belinde iz bırakmıyor ama bacaklarımda iz bırakıyor
pudu Taşırıyorsa bacaklarında iz yapıyorsa cirtları yetişmiyorsa büyütebilirsiniz burada bir anneden duymuştum bir sonraki bezin kilo aralığına girdiği gibi numara büyütün demişti şu ana kadar öyle yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım bezleri hep tam oldu
arilanki_ pudu taşırma yok, cırtlar hala üst üste geliyor ama bacaklarda iz bırakıyor o yüzden kafam karıştı
pudu arilanki_ kilo aralığı girdiyse büyütün bacaklarına oturuyorsa çocuğun canımı acıtmaya gerek yok bence ben 1 be 2 numara bezden birer paket kullandım sadece
hllsz Bir videoda görmüştüm; eğer bez çocuğun göbek deliğini kapatmıyorsa bir büyük numaraya geçiyordu. Şuan 6 numaradayım 2 gün önce geçtik. Ne zaman taşmaya başlasa göbek deliğine de bakarak bir büyüğe geçtim hiç sıkıntı yaşamadım. 💝